Sayfa 344/1004 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Viop XXXIV

piyasada olmaz diye bir şey yok.

böyle bir günde hem borsa, hem dolar satılıyorsa niçin faiz artırımı olmasın. düşmesi zaten çok zor.

niçin piyasa nakite çok hızlı bir şekilde dönüyor?

şimdi rüya gibi gelen 22 mart banka fiyatları niçin görülmesin.

az bir ihtimal değil derim.
    audentes Fortuna iuvat

2. şuda ironik bir durum.

Müslümanlar tl paralarını hristiyan Avrupa veya ABD nin parasına yatırmış faiz iniş senaryosu ile olası TL değer kaybı ile kurban öncesi gavur paralarini daha yukardan bozup büyükbaş veya küçükbas hayvanı gavur parasindan elde ettikleri kar ile satın alıp ibadet yapmaları dinen ne durumdur açıkçası merak ediyorum..

Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    şuda ironik bir durum.

Müslümanlar tl paralarını hristiyan Avrupa veya ABD nin parasına yatırmış faiz iniş senaryosu ile olası TL değer kaybı ile kurban öncesi gavur paralarini daha yukardan bozup büyükbaş veya küçükbas hayvanı gavur parasindan elde ettikleri kar ile satın alıp ibadet yapmaları dinen ne durumdur açıkçası merak ediyorum..
    köprüler bile dolarla fiyatlanıyo.. uyuma..ironik değil trajik bir durum.. Türk halkı kendi köprüsüne dolar ile para ödüyor..akape sayesinde !!!
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Yani faiz aynı mi kalacak inecek mi artacak mı buyur al piyasa işte. Borsa yıl günlük kapanış dibinde kurlar orada buyur abi.. al sana piyasa

5. flat..
    uyku modu açık

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    arttırım konusu komik gelebilir.. %19 yaptılar zaten daha ne yapacaklar diyenler olacaktır..

ama piyasa öyle düşünmeyebilir..2018 agusto ta %25'e kadar çıkartmak zorunda kaldılar.. yani belki indirirler ama sonra da hızlı biçimde yükseltmek zorunda kalablirler.. olmayan bir şey mi? zaten oluyor son 3-4 senedir sürekli.. aç kapa artema..

evet.. düşürmek istedikleri sır değl.. ama piyasa gerçekleri başka bir duruma yönelebilir..cari açık, enflasyon, borçlar, merkezin kasası vb.. özellikle yine çok hızlı düşürürlerse..

Ben de maalesef öyle olacağını düşünüyorum...100 indirip akabinde 500 artırmak zorunda kalacaklar...
    Hele bir de bu yıl içinde FED faiz artırmaya başlarsa seyreyle sen şenliği...

Bizim hikayemiz, ağustos böceğiyle karıncanınkine çok benziyor...
    20 yıl hazır paraları ve ülkenin tüm varlığını sat üzerine bir de akıl almaz şekilde ülkeyi borçlandır...Hele şu mega projelere ne kadar ödeneceği bile belli değil...resmen kara delikler...
    Tüm bunlara rağmen bence yine az faiz ödüyoruz...
    MB kasası eksiye dönmüş neyi konuşuyoruz.

7. indirim de olsa artırımda ben dolarımdan vazgeçmem...

%70 dolarım asla çözülmez...

adam yaptığı bir hareketle doları bir günde 7,20 den 8,50 ye fırlattı...

kafam rahat olsun...

%20-25 faiz varmış umrumda değil...

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    indirim de olsa artırımda ben dolarımdan vazgeçmem...

%70 dolarım asla çözülmez...

adam yaptığı bir hareketle doları bir günde 7,20 den 8,50 ye fırlattı...

kafam rahat olsun...

%20-25 faiz varmış umrumda değil...
    Başkan 147x.x öngörün için tebrikler, iyi bayramlar bu arada. Geldi sayıyorum artık höh dese gelecek, gelmese terse gitse de oradan cortlayan parayı cebine koymayı bilsin artık 1530 larda yazmıştın.

Sayfa 344/1004 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •