Sayfa 344/505 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    Sağlık zamanı geldi mi , geçti mi acaba?

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Arkadaş nerede olduğunun ne olduğunun farkında değil fakat kalkmış çeyrek asırlık borsacıya ders vermeye çalışıyor sağolsun.
    Valla Ben onu bunu bilmem prkab ta son olayı görünce benim kafamda bist bitti teorik olarak. Çünkü gerçekten çok iğrenç bir hareketti vede tam olarak spek düşüncesinide okuma imkanı verdi. Çıkar komple kurtulurum ya.. öyle bir piştimki artık kaybetmeye karşı bile şerbetlenmişim. Ama bu çokta iyi bir şey değil. Çünkü portföy değerinin iki çay parası kaldığını görmeye artık kalbim dayanmaz. ihtiyarladım artık ne kadar sportmen olsamda.. Gerçek neticede Yazmak konuşmak gibi olmuyor iyi bilirim.. Hoş darbe yiye yiye bunlarada alıştıkta.. sonuçta iyi/kötü diye bir şey hala var..
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Biden tekrar covit çıkmış.. ve karantinaya alınmış. İhtiyar bu sefer kurtulamaz. Tahsilatın affetsin ama zor.. tekrar eden covit dönemi başladığı covit sonrası 3 er günlük ara ile test yapılması gerektiği bu durum nedeni ile test kitini aşırı ihtiyaç duyulacak söyleniyor. Tekrarlayan covid..

3. Sağlık hepimiz için çok önemli.Ancak yaz mevsimi ve turizm sezonu olduğu için biliyorlar vaka durumunu ama turizm etkilenmesin diye tissss.Eylul gelsin koca koca prof.lar dökülür yine tv.lere.biz demiştik falan filan.Once döviz sonra sağlık.
    az kaldı yaygara kopmasına.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Gerçekten BIST in mantıkla ilgisi yok. Yada Takas analizi yanıltıcı. Kafamda üç favori kağıt vardı. Onlardan bir tanesindeyim zaten. Takasa göre en avantajlı benimki en kötüsü Rtalb idi. En kötü olan yani Rtalb tavan oldu en iyi olan benim prkab ta en kötü performansı sergiledi.

Yani çok kısa vadede bu kadar ters mantık olmazki. Yada Rtalb için söylüyorum madem tavan yapacaktın niye o kadar mal boşalttın öncesinde. ?! Çok kısa vadede karar veriyorsun demeyin krstl i de Rtalb ı da azmı bekledik?!

5.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Bu günkü düşüşle 11,5 direncini şimdilik kıramadık ,bu belli oldu.Fıyatın 10 altında kapanış yapması hissenin 8-10 arası işlemlere devam edeceğini gösteriyor. Yaklaşık %70 lik bir çıkışın geri alınması olarak.
    Belkide sadece 9-10 arası işlem yaparak , güç toplayıp çıkışa devam edeceği de şu aşamada söylenebilir. Şunu da söylemek istiyorum.Bilanço dönemine girdiğimiz şu günlerde sadece rta değil bütün hisselerde bilanço beklentileri ve gelen bilançolar kullanılarak yatırımcılar pek tabiiki değişik şekillerde yanıltılmaya çalışılacaktır.
    RTA da satış ağırlıklı görünen seanslardan sonra bir tavan daha geldi .Genelde rastlıyoruz, bir çok tahtada görüyorum satıcılı bir günün ardından gelen bir yükseliş yada bir tavan .Şimdilerde bu çok moda .
    Tam bir yatırımcıyı kontrpiyede bırakma durumu.
    RTA için konuşacak olursam, bizim satıcılı gördüğümüz seanslarda da mal alındığını var sayıyorum. Rta da mal alışları bana göre devam ediyor. Çıkışınıda buna bağlıyorum.
    Bu seanstan sonra yukarıda verdiğim 2. şıkkın gerçekleşme ihtimali fazlalaştı.
    Hissenin daha önce verdiğim dirençleri dikkate alarak ,direnç ve destekler arasında değişik kombinasyonlarla hareketin devam edeceği düşüncemde bir değişiklik yoktur.

6. Satış yediği 9 gün boyunca yapılan işlemler

Satilmamis meger ki
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

7.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Satış yediği 9 gün boyunca yapılan işlemler

Satilmamis meger ki
    Hayret! Yani bende takip ediyorum komplesini genelde satış gördüm oysa. nasıl olurda bir kata yakın alış farkı olur?? Şu anda fifti fiftiyimde yarın rtalb en azından açılışta tokatı çakacak yüzüme sonrasıda olur bu şekilde sanırım..

8. Ekimde görecez sağlık mı dolar mı geldi mi geçti mi az sabır herkese Bişeyleri tersten gösterecek bu varyant
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sayfa 344/505 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •