Sayfa 344/436 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394 ... SonSon
Arama sonucu : 3485 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Güzel motivasyonlar her şey karelin gideceği varsayımlayarak düşünülmüş ikinci bir alternatif yok
    şirket üretiyor satıyor bu durumda mantıklı olarak olumlu düşünmek gerekir....% 10 kar marjı bu sektör için hiçbirşey ben az söyledim....sıkıntı kar marjı düşük olan işlerin ciroda ki ağırlığı fazlaydı burada bir geçiş dönemi var yüksek kar marjlı sektörlere....karel ile ilgili gidişat olumlu ben karamsar değilim....bu yıl en çok para kazandığım iki hisse var ikisinınde bilançosu berbat tek ortak yanları lot sayıları az....karel lotu fazla daha profesyönel yatırımcı çekmesi için bilanço düzelmeli...lotu az hisselerde bilanço çokta önemli olmuyor...

2. şirketin yaptığı anlaşmalar işler şirketin hisse fiyatına yansımıyorsa kurumsal yada profosyenel yatırımcıyı şirkete nasıl çekeceksin
    yatırım yapanlar şirketi sosyal mecralardan mı bakarak yatırım yapacaklar şirketin kabuk değştirdiğinden bahsediyoruz ama şirketin bütün anlaşmaları ve para kazandığı yer telekonimikasyon kap'ta savunma elektronik otomotiv ile ilgili bir tane haber görmedim ne bir satış ne bir iş anlaşması

3.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    şirketin yaptığı anlaşmalar işler şirketin hisse fiyatına yansımıyorsa kurumsal yada profosyenel yatırımcıyı şirkete nasıl çekeceksin
    yatırım yapanlar şirketi sosyal mecralardan mı bakarak yatırım yapacaklar şirketin kabuk değştirdiğinden bahsediyoruz ama şirketin bütün anlaşmaları ve para kazandığı yer telekonimikasyon kap'ta savunma elektronik otomotiv ile ilgili bir tane haber görmedim ne bir satış ne bir iş anlaşması
    belkide malı ucuza toplamak için kasıtlı yapıyorlar birilerinin malını ucuza almak istiyor olabilirler....toplarken güzel haberler gelse nasıl toplayacaklar....hisse performansının arkasında ne dolaplar döndüğünü biz bilemeyiz...gubrf de 10 yıl bekledim benimle birlikte bekleyen yatırımcılarda vardı... onlardan biride bawer ortak....çok yoğun hisselerimiz vardı....sonuç kimse para kazanamadı herkes sattı hisse uçtu.....karelde hisse dağılımı nasıl bilmiyoruz...tahtacıda yeterince mal var mı bilmiyoruz...biz buz dağının en dibindeyiz o yüzden şirkete güveniyorsan bekleyeceksin bu kadar...

4. elimde 15 tl maliyetli pkart vardı yarısı hala duruyor....4 yıldır elimde...3 yıl öyle bir baskı öyle bir baskı yaptılar ki ancak yarısını satmadan koruyabildim....şimdi acaba 1000 tl olur mu diyorum....bu işler böyle baskıya yenilmezsen sonu aydınlık oluyor etki tepki meselesi....

5. erhan bey gubrf zamanında 5-10 tl arasında çok baskılandı..hisse 5 yıl boyunca sürekli düştü....en sonunda milletin malını almak için hisseyi 2 tl lere kadar düşürdüler yine bizim gibileri düşüremediler sonunda baktılar bu şekilde olmayacak ciddi zarar yazmaya başladılar....sonunda ciddi zarar var derken biz sattık....bir tane uyanık bursalı iş adamı şirket zarar ederken içine doğmuş ciddi şekilde hisse toplamaya başladı...biz dedik adam enayi zararda olan şirketin hisselerini topluyor....sonuçta bir baktık 1 yıl sonra kozaa altın ile yıllardır süren mahkeme sonuçlandı....hisse son sürat 400 tl ye gitti adam ülkenin sayılı zenginleri arasına girdi biranda....işin içinde para varsa arka kapılar arkasında dümen mutlaka vardır o yüzden tek çare şirkete güveniyorsan salağa yatıp beklmek...karelde 10 milyar ciro ortada kar yok kaç yıl daha bu şekilde gidebilir ki...

6. glyho yıllarca zarar açıkladı....arkadaşın biri 1,6 tl den hisseyi önerdi almadık...sürekli bedelli sürekli zarar bunun nesini alalım dedik almadık....şirket 1-2 yıl içinde 15 tl ye geldi ve korkunç kar yazıyor artık....

7. önümüzde ki yıl bist 100 için beklentim 25000 ler.....karel bu yıl doğru dürüst para kazandırmayacak görünüyor....yıl sonu enflasyon %40-45 bandı olacağını düşünüyorum....karel de tahminim 22-23 tl olur buda enflasyon üzerinde bir kazanç olur...ilk 6 ay enflasyona yenildik...ikinci 6 ay sıcak para girişi ve endeksin 15500 lere yönelmesi sonrası biraz endeksten olumlu ayrışabilir...herzaman endeks altı performans olacak değil...

8.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    erhan bey gubrf zamanında 5-10 tl arasında çok baskılandı..hisse 5 yıl boyunca sürekli düştü....en sonunda milletin malını almak için hisseyi 2 tl lere kadar düşürdüler yine bizim gibileri düşüremediler sonunda baktılar bu şekilde olmayacak ciddi zarar yazmaya başladılar....sonunda ciddi zarar var derken biz sattık....bir tane uyanık bursalı iş adamı şirket zarar ederken içine doğmuş ciddi şekilde hisse toplamaya başladı...biz dedik adam enayi zararda olan şirketin hisselerini topluyor....sonuçta bir baktık 1 yıl sonra kozaa altın ile yıllardır süren mahkeme sonuçlandı....hisse son sürat 400 tl ye gitti adam ülkenin sayılı zenginleri arasına girdi biranda....işin içinde para varsa arka kapılar arkasında dümen mutlaka vardır o yüzden tek çare şirkete güveniyorsan salağa yatıp beklmek...karelde 10 milyar ciro ortada kar yok kaç yıl daha bu şekilde gidebilir ki...
    sayın xtrader hocam birde şu açıdan bakalım karel 6 7 tl bandında hareket ediyor doğan karele 30 haziran 2022 de hakim ortak oluyor hisse fiyatı 6.50 tl
    doğan hisseyi 15 ayda 35 tl ye taşıyor hisse fiyatı tam 5 kat artıyor bu süreç içinde bilançolarda zarar var borçluluk yüksek kap'a bildirilen ne iş anlaşması var nede şirket için olumlu bir haber ama medyada ve sosyal medyada patronlar ceo sürekli çıkıp karel için konuşuyorlar ondan sonra ilk bedellli geliyor ve hisse fiyatı tekrar 11 lere geliyor yaklaşık 10 aylık bir süre bu fiyatlarda geziyor birden karel tekrar ykselmeye başlıyor 23 lerde ikinci bedelli geliyor hisse tekrar 12 de bu sefer sürekli kap'a iş anlaşmaları düşüyor ama hisse bir türlü yükselmiyor aksine düşüyor bu iş anlaşmaları düşmeden önce hisse hacmi en az10 kat artıyor ve haber düştükten sonra satış başlıyor olumsuz haberde ise haber düşmeden satış başlıyor (eğer ,stersen kap haberlerini patronların medyada olan konuşmlarını kap!a bildirim düşmeden önce hacimleri ve akd dağılımlarını gönderbilirim )
    doğan karelde oyunu coktan bitirdi belkide

Sayfa 344/436 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •