Sayfa 345/373 İlkİlk ... 245295335343344345346347355 ... SonSon
Arama sonucu : 2978 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. Konuyu Sayın Kurul'un bilgisine de sundum...Takipçisiyim...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Konuyu Sayın Kurul'un bilgisine de sundum...Takipçisiyim...
    faydasi olacagini dusunmesem de; emegine saglik

gorduk ki; bilanco, sandaj raporu ve yeralti zenginlikleri, sirketin guclu finansal yapisi, nakit varligi, borcsuzlugu vb. hikaye bu tahtada, cunku amac gercek yatirimciyi tokatlamak

buarada, ben sirket yonetiminin cok da iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum. isin icinde kimler var kimler yok bilemem ama 50-60 tl fiyat bictigin ve geri alim programi acikladigin hisseyi 30.000 lot almazsin.

tamamen zorunluluktan geri alim yapiyor gibi gorunmek icin yapilan ucuz hareketler bunlar

madem onlar tokatci biz de onlar gibi asimetrik savasacagiz; stratejimizi belirleyip, disiplinle uygulamak kaliyor geriye. bugun dunya yikildi 19.70 altina salmadi hisseyi, acaba neden? bizim de var bir stratejimiz elbet

3. Ciner Denizcilik, sahip olduğu farklı tipte 24 gemiden oluşan ve yaklaşık 2 milyon tonluk toplam DWT taşıma kapasitesine sahip modern, çok çeşitli bir filoyu işletmektedir. Ciner Denizcilik, taşıma kapasitesi, gross ve net tonaj bazında Türkiye'nin en büyük Denizcilik şirketidir.
    Daha bunun gibi nicesi...Tek kalemde 600 myon Euroluk yatırım yaptı daha geçen yıl...Kendi yatının değeri 49 milyon dolar olan birinin buradaki tırışkadan işlemlerle ne işi olur Allah aşkına...

Kağıtta bir çete var ve bu hergeleler içerideki düşük düzeyli 1-2 haysiyetsizle iş tutuyor...Turgay bey genel kurula gelse ve ne pislikler döndüğünü bilse bunların hepsinin ağzına s.çardı...Çok samimiyim...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Daha bunun gibi nicesi...Tek kalemde 600 myon Euroluk yatırım yaptı daha geçen yıl...Kendi yatının değeri 49 milyon dolar olan birinin buradaki tırışkadan işlemlerle ne işi olur Allah aşkına...

Kağıtta bir çete var ve bu hergeleler içerideki düşük düzeyli 1-2 haysiyetsizle iş tutuyor...Turgay bey genel kurula gelse ve ne pislikler döndüğünü bilse bunların hepsinin ağzına s.çardı...Çok samimiyim...
    o zaman gelecek hissesine sahip cikacak, sirketinde neler dondugunu bilecek, ic denetcilerine kontrol ettirecek. bilmemesi onun ayibi, bu bir mazeret olamaz

son donemde hukumet ile arasi iyi olmadigi icin halka acik sirketi ile ilgilenmeyip; sirketi ve tahtasini bu tip manipulasyonlara savunmasiz birakmayacak

ilgilenmek istemiyorsa satacak

ya da halka acik paylarda geri alim yapacak ve kottan cikacak

sonucta kullanabilecegi bir suru enstruman var elinde. sirket onunsa; dogru gitmeyen herseyde onun ilgisizliginin ya da kuskunlugunun ciddi bir payi var

turgay ciner in oldugi icin yatirim yapmadim bu sirkete, hem temel hem teknik olarak hosuma gittigi icin aldim

ama yukarida yazdiginiz gibi turgay ciner bilseydi boyle olmazdi yaklasimini kabul etmiyorum, bilseydi ozaman. onu tutan, engelleyen mi var. ilgilenip gorseydi ozaman.

oyle elini yikayip cikamaz bu isten. patron oysa tahtanin bu halde olmasindan direk sorumludur, gerek ilgisizligi gerek kuskunlugu nedeniyle

5. Üstadım, yazdıklarının hepsine katılıyorum ki, bunların eş değerlilerini gerilerde defalarca yazmışımdır...Sıkıntı şu ki bence Turgay beyin böyle bir şirketi olduğundan haberi bile yok...Sonuçta bakkal cirosu kadar ciro var...

Ha, bu terbiyesizlik devam ettikçe ben de aynısını yapacağım ve SPK başvurusu bunun başlangıcı idi..En son baktım olmadı elimde pankart şirket önünde eylem...

Hiç şakam yok...

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Üstadım, yazdıklarının hepsine katılıyorum ki, bunların eş değerlilerini gerilerde defalarca yazmışımdır...Sıkıntı şu ki bence Turgay beyin böyle bir şirketi olduğundan haberi bile yok...Sonuçta bakkal cirosu kadar ciro var...

Ha, bu terbiyesizlik devam ettikçe ben de aynısını yapacağım ve SPK başvurusu bunun başlangıcı idi..En son baktım olmadı elimde pankart şirket önünde eylem...

Hiç şakam yok...
    %100 haklisin hocam

ama halka acik bir sirket oldugu icin turgay bey in bu sirketi unutma gibi bir luksu yok, paydaslarina karsi sorumlulugu var

ben o bakimdan kendisinin yaptigini dogru bulmuyorum

halka acik olmasaydi, isterse unutsun. ne isterse onu yapsin

Paydaşlara sorumluluk mu? Patron ve paydaş düşünmek, Kurt kuzuyu düşünür, fırında ızgarada

8. Bu kurt o kurtlardan değil, adamın hayvan çiftlikleri varken aradan dereden bir kuzu kapacağım diye uğraş vermesine gerek yok yani...Buradan 1 yılda kazanacağı para yatının 1 günlük giderini karşılamaz..

Buradaki temel sıkıntı patron evet, ama öyle değil yukarıda ve her zaman yazdığım gibi...Bu yıl rahatsızlığım nedeniyle genel kurula gidemedim ama bu da belki de bunları sınamak için Allah'ın bir lütfu...

Belki de ben saftiriğin tekiyim, kimbilir...Belki de her şeyden haberi var ama umursamıyor...Allah ömür verirse yaşayıp göreceğiz...İstinaf mahkemesi kararından sonra sadece 1 aylık süre vereceğim bunlara...Düşündüğüm gibi oldu oldu, olmadı çeker gider, üzerine 1 duble rakı atar o gün tüm hafızamdan silerim PRKME ile ilgili her şeyi...

O zamana kadar mücadeleye devam...

Sayfa 345/373 İlkİlk ... 245295335343344345346347355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •