Ziraat yine alista işin p.stluğunu çok iyi biliyorlar
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraat yine alista işin p.stluğunu çok iyi biliyorlar
Ben alış yaptığını düşünmüyorum eğer yapılıyorsa zaten o 2 milyon mal onun değilmiş derim veya iyi fiyata anlasmis satmis derim. Hikaye aslında kendilerini açık ettiklerinde şekillendi. Ilk sattığı malın büyük kısmı zaten hemen gitti 1 seansta o seansı izledim ve öyle mal alınacak bir ortam yoktu. Herif bilinçli olarak mal transfer etti. Ben bu operasyonların arkasında çok büyük bir planları olduğundan adım kadar eminim. Ilk sattığı mal yeri geldiğinde kullanıldı. Bu da öyle olacak. Yani istediği mala hala ulaşamadı kanaatimce. Kıvranması bu yüzden. E niye bu malları elde etmek için diğer malları kullanıyor ona bakmak lazım. Çünkü gün gelecek bu fiyatlar anı olarak kalacak ta ondan. Yazılarımı bilen bilir yaşadığım psikolojiyi foruma birebir yansıttım ama alginin farklı olduğunu düşünüyorum bu sefer. Kivrana Kivrana yol alacak başka çare yok. Yazımdan kimse etkilenmesin çünkü benim zamanım var beklerim diğer arkadaşlar bekleyemez. Ytd
Sn İzci.
İnşaallah darılmamışsınızdır.
Yola beraber çıktık lütfen bizi yorumlarınızdan mahrum bırakmayın.
Sevgili knox ve Sn. Umk, her ikinizde sağ olun, var olun. Her ikinize de sonsuz teşekkür ederim.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Dostum sakin bir yere kaybolma daha yolumuz uzun
Yer İmleri