DABAN yetirmesin de tavan şurada dursun
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DABAN yetirmesin de tavan şurada dursun
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.kingsailor, dun yazmis oldugunuz bir yorum vardi hatirlarsaniz '' bana kufur ettiler '' . Halbuki ben herkesin istedigini yazmasi yanlisiyimdir hakaret icetmeden yorum yapılabilir.
Neyse burda karsilikli polemige girmek mantiksizdir herzaman. Cunku karsimdakinin klavye delikanlisi olmamasini isterim.
Bir tane hisse hakkinda bilginiz yok, amaciniz belli burda yaygara cikarmaya çalışmak.
Bu yuzden yazdıklarınızi seyime bile sallamiyorum.
Sizede bir daha yanit vermeyecegimi bilmenizi isterim.
Ytd.
Benim bilgimi elestircek seviyenin çok altındasıniz maalsef.... Cevap verin ya da vermeyin... Sizin bileceğiniz is....
Evet küfür ettiler..... Yabanci alıyormus..... Patron alman vatandaşı da bizim mi haberimiz yok.... Yanlış bilgi veren arkadaşa neden gık diyemediniz.... Kardeşim yabancı alıyor dedin ama patron çıktı demek zor muydu.... Bilgisiz olanları eleştirin... Beni değil.....
Uluse 1 aylık kötü endeks sürecinde gayet dik durdu. Sait ulusoyun alım yapması da buna destek verdi tabi. Önemli olan şirketin finansal borcu yok ve cirosu sürekli artıyor. Tabi ki böyle senetlerde endeks kısmen etkili oluyor. Bu sebeple bu senedin yatırımcısı her şeye rağmen çok şanslı..
Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"
Ana sozlesmede madde degisikligi ne gidilmis ...
Bu konuda aydinlatici bilgisi olan
Kisaca , anlasilir kelimelerle , ne degisikligi yapildigini yazabilir mi ??
Merak eden yok mudur ?
Yer İmleri