Sayfa 345/759 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 6066 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Bencede FB toparlayacaktır.. Ytd

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ben çok cüzi lotla katıldım.Cimbomlu olarak destek attım.Malum Fenerde çıkarken diğerlerini götürmüştü.Az lot olsun heyecan olsun.

Kap : Sağlık kontrollerinin tamamlanması ile p rofesyonel futbolcumuz Vedat Muriqi'in İtalyan Kulübü S.S. Lazio'ya, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 17.500.000 Avro net bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır.
    Transfer bedeline ilaveten, S.S. Lazio kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak S.S. Lazio, Kulübümüze aşamalı olarak azami net 2.500.000 Avro bonus bedeli ödeyecektir.
    Ayrıca, S.S. Lazio tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde S.S. Lazio tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüze %5 bonus bedeli ödeyecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Yarın sabah 31 leri görüp 34 üzerinde kapanış yapacağıni düşünüyorum. Eğer Muriç satışıyla hacimsiz arti acarsa daha aşağı yolu var demektir. Genelde %5 ten fazla eksi olup artıya geçtiğinde düşüşler bitmiş oluyor. Birsüre 32-36 bandında yatay seyretmesini bekliyorum

5. Sarı Lacivertliler, Wolfsburg'dan 27 yaşındaki stoper Marcel Tisserand'ı kadrosuna kattığını açıkladı.
    Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, Lemos'un ardından bir stoper takviyesi daha yaptı. Sarı lacivertli ekip,*Marcel Tisserand'ı transfer ettiğini duyurdu.
    Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı:
    "Kulübümüz, Almanya'nın VfL Wolfsburg takımından Marcel Tisserand'ı transfer etmiştir. Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin milli formasını giyen Tisserand ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.* Marcel Tisserand'a camiamıza hoş geldin diyor, Çubukluyla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz."
    Geçtiğimiz sezon Wolfsburg'da forma giyen Tisserand, 23 resmi maça çıkarken 1 gol attı, 2 asist yaptı. 1993'te Fransa'da doğan yetenekli stoper, aslen Demokratik Kongo'lu.*Tisserand milli takım formasını da 16 kez terletti.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

yarin herşeye açık , taban açıp tavan yapabilir , tavana gidip taban yapabilir..
    izleyip görelim.. ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    yarin herşeye açık , taban açıp tavan yapabilir , tavana gidip taban yapabilir..
    izleyip görelim.. ytd
    Tabana devam etme olasiligi çok...ytd

8. 33 benim icin onemli bir destek. Bugun gorecegiz

Ama digiturk yani yayin isi pozitif bir sekilde cozulmeden genel olarak tum spor hisselerinin isi cok zor. Devlet el etmazsa bu Katarlilarla is yapmak cok zor. 3 gune bir yeni kriz yasanir

Sayfa 345/759 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •