Artan

61,60 10 18:10
6,93 10 18:10
70,40 10 18:10
54,95 9.99 18:10
18,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

143,40 -9.98 18:10
136,70 -9.95 18:10
5,35 -9.93 18:10
102,80 -9.82 18:10
3,34 -9.73 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.607.356.284,25 18:10
7.591.540.594,46 18:10
7.262.691.453,02 18:10
7.259.808.316,80 18:10
6.876.065.189,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 345/955 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Viop - XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bankalarda güç kaybı olduğundan zirve olgunlaşması orda daha net gözüküyor..hatta bankalarda zirve tamamlanmış..güdük müdük tamamlanmış işte..geri dönüşün içindeler şuan..
    mesela İŞC 5.05 kırılmalı diye sinyal atmış göstergeler..ben kırdım siz de kırın der gibi..
    genelde dönüşlerde 1 hafta önden gidebiliyor göstergeler..
    sayın karaduman garanti bankası hakkında düşünceniz nedir şimdiden teşekkürler

2. GARANTİ yi önden saldılar..mesela İşbankasının 5.05 i garantinin 8.00 gibiydi..işbankası hala 5.33 ama..
    aslında garanti düşüşe zamanında tepki verdi..günlük RSİ 30 a kadar satabilir..6.90 a karşılık gelebilir diye tahmin ediyorum..
    haftalık bazda RSİ 25-30 a kadar düştüğünde sanırım dip bitmiş olur..bunun da karşılığını tahmin edebilirsiniz..
    düşüş senaryosunda böyle tabiki..bu benim senaryom..senaryo var kesinlik yok..

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    sayın karaduman garanti bankası hakkında düşünceniz nedir şimdiden teşekkürler

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bankalarda güç kaybı olduğundan zirve olgunlaşması orda daha net gözüküyor..hatta bankalarda zirve tamamlanmış..güdük müdük tamamlanmış işte..geri dönüşün içindeler şuan..
    mesela İŞC 5.05 kırılmalı diye sinyal atmış göstergeler..ben kırdım siz de kırın der gibi..
    genelde dönüşlerde 1 hafta önden gidebiliyor göstergeler..
    Şişesam grubunun sahibi kim? Bu grup hisseleri son 15 günde ne kadar prim yaptı? Bu primlerin İş Bankası C grubu hisselerin payına düşen kısmı kaç TL? Bir de temel çalışın isterseniz?

Temelciler tekniğe alım-satım zamanlaması için bakarlar. Ebesini sevdiğim birileri hisse toplamak için tekniği bozmuş olabilir mi?

Temel olarak da İş C, sadece Şişe Cam grubu hisserinin silkinip birazcık kendine gelmesinden kendisine düşen pay için kuvvetli al veriyor.

Buyurun buradan yakın.

Al-sat-tut-kaç tavsiyesi değildir.
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

4. teknik bozulmuş değil..bazen önden sinyal verebiliyor göstergeler..
    borsalara satış geldiğinde panik ortamı olabiliyor, bu seferde teknik seviyeler devreye giriyor....
    biraz daha zamana ihtiyaçları var..

Alıntı Originally Posted by Sanane Yazıyı Oku
    Şişesam grubunun sahibi kim? Bu grup hisseleri son 15 günde ne kadar prim yaptı? Bu primlerin İş Bankası C grubu hisselerin payına düşen kısmı kaç TL? Bir de temel çalışın isterseniz?

Temelciler tekniğe alım-satım zamanlaması için bakarlar. Ebesini sevdiğim birileri hisse toplamak için tekniği bozmuş olabilir mi?

Temel olarak da İş C, sadece Şişe Cam grubu hisserinin silkinip birazcık kendine gelmesinden kendisine düşen pay için kuvvetli al veriyor.

Buyurun buradan yakın.

Al-sat-tut-kaç tavsiyesi değildir.

5. Dun TAVHL az bir satış ile düşmüştü bugün yukarı tepki yapar gibi oldu HSBC vatandaşı TAVHL manyağı yapmış,

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Hava yolu şirketleri ve yan şirketlerin (clebi, tav vs ) bugun sabahki hareketi anlamsızdı. İngiltere 15 Temmuz da uçuşlara başlayacakmış haberi mi %4 yaptırdı? Mantıklı gelmiyor.

Endeks 76 ya mı 176 ya mı gider ütopyaları yerine yarın sabah nasıl bir açılış öngörünüz var? Gün sonu beklenti ne olabilir onlaerı yazınız
    ben sabah yukarı gap li açılış bekliyorum. Ayasofya kararı açıklanınca da yön belli olacak bana göre.

ytd

7. TRKCM için 6 ay açığa satış kredili işlem ve internetten işlem yasağı gelmiş.

>>>>>>>>>

Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, Trakya Cam Sanayi A.Ş. (TRKCM), Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş (MRGYO) ve Ayen Enerji A.Ş (AYEN) paylarının piyasasında Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcı hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 10/07/2020 tarihinden itibaren 6 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    TRKCM için 6 ay açığa satış kredili işlem ve internetten işlem yasağı gelmiş.

>>>>>>>>>

Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, Trakya Cam Sanayi A.Ş. (TRKCM), Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş (MRGYO) ve Ayen Enerji A.Ş (AYEN) paylarının piyasasında Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcı hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 10/07/2020 tarihinden itibaren 6 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
    Açıkcı 1 vatandaş sebepmiş demek. O yuzden düşmesine izin vermemiş SISE grubu

Sayfa 345/955 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •