Sayfa 345/1002 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği bugün bir "Güvenlik Uyarısı" yayınladı ve İstanbul'da ABD vatandaşlarına ve yabancı ülke vatandaşlarına karşı potansiyel terörist saldılar ve kaçırma girişimleri konusunda güvenilirraporlar aldıklarını duyurdu.

Açıklamada ayrıca, ABD'nin Türkiye'deki tüm diplomatik
    temsilciliklerinde Amerikan vataşlık hizmetleri ve vize hizmetlerinin geciçi olarak durdulacağı ifade edildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye'deki ABD misyonları vize işlemlerini geçici olarak askıya aldı-T24

T24 internet sitesinde yayınlanan habere göre; Türkiye'deki ABD misyonları, vize işlemlerini geçici olarak askıya aldı. Konsolosluk çalışmalarının askıya alınmasına gerekçe olarak İstanbul'daki ABD vatandaşlarına yönelik olası terör saldırıları ve kaçırma girişimleri olabileceğine dair alınan 'güvenli bilgiler' gösterildi.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Erdoğan:
    -Şu an itibarıyla gerçekten İstanbul koronavirüs salgınında hemen hemen en önde gelen illerimizden biri
    -Şu an itibarıyla Bilim Kurulunun yaptığı çalışmalar itibarıyla ne gibi tedbirler alınacak bize bildirilecek, ona göre adımlar atacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

ver gazı...
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

6. Konut kredi fazilerinde indirim is loading... )

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan:
    -Şu an itibarıyla gerçekten İstanbul koronavirüs salgınında hemen hemen en önde gelen illerimizden biri
    -Şu an itibarıyla Bilim Kurulunun yaptığı çalışmalar itibarıyla ne gibi tedbirler alınacak bize bildirilecek, ona göre adımlar atacağız

EPGİS: 24/10/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 12 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Cumhurbaşkanı erdoğan: (s-400 testi) abd'nin yaklaşımı kesinlikle bizi bağlamaz - matriks

•(s-400 testi) abd'nin yaklaşımı kesinlikle bizi bağlamaz
    •test yapmayı da kalkıp abd'ye soracak değiliz
    •(s400) biz kararlıyız, yolumuza da aynı şekilde devam edeceğiz
    ABD'nin Ankara Büyükelçiliği bugün bir "Güvenlik Uyarısı" yayınladı ve İstanbul'da ABD vatandaşlarına ve yabancı ülke vatandaşlarına karşı potansiyel terörist saldılar ve kaçırma girişimleri konusunda güvenilir
    raporlar aldıklarını duyurdu.

Açıklamada ayrıca, ABD'nin Türkiye'deki tüm diplomatik
    temsilciliklerinde Amerikan vataşlık hizmetleri ve vize hizmetlerinin geçici olarak durdurulacağı ifade edildi.
    Pek tesadüf olmuş .Niye bağlasın ki canım.

Sayfa 345/1002 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •