Sayfa 345/1002 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Bu hastalık mevsimsel etkilerden bu kadar çok etkileniyorsa, sıcak iklimde yaşayan ülkelerde ölümlerin çok daha az görülmesi gerekmez mi, belki de öyledir, ama genelde az gelişmiş olduğundan bu ülkeler veriler flu...tersi de geçerli iklim ilişkisinde, bakın bu da çok ilginç aslında...

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Çamaşır suyu insanı öldürmez mi, veya en iyi ihtimal hastanelik etmez mi?

Hacmi artırmak için sütte birtakım hilelere başvurulduğunu belirten Gıda Mühendisi Prof. Dr. Yeşim Ekinci, "İçerisine çamaşır suyu katılması, yağının çekildikten sonra bitkisel yağ eklenmesi sütte karşılaştığımız hilelerden. İyi üretim koşullarının uygulandığı, kaynağını bildiğimiz sütü tüketmek çok önemli" dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...ikkat-6460777/
    dozuna bağlı, doğrudan çamaşır suyu içerseniz ölürsünüz elbette, miktarını ayarlarsanız mikrop öldürücü olarak kullanılır, içme suyunu sterilize etmek için de kullanılır, çamaşır suyu etken maddesi klordur , şebeke sularında kullanılır zaten.

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bu hastalık mevsimsel etkilerden bu kadar çok etkileniyorsa, sıcak iklimde yaşayan ülkelerde ölümlerin çok daha az görülmesi gerekmez mi, belki de öyledir, ama genelde az gelişmiş olduğundan bu ülkeler veriler flu...tersi de geçerli iklim ilişkisinde, bakın bu da çok ilginç aslında...
    Tv box da ,youtube üzerinden ülkelerin günlük hayatlarını gösteren programlar var bazen onları izliyorum,Brezilya da Rio yoğun nüfuslu bir yer neredeyse yeni tarihli çekimlerde tüm cafe ve eğlence yerleri keza gündüzleri de dünyaca ünlü plajları ağzına kadar dolu maske takan hemen hemen yok gibi,ölüm oranları bir ara çok yüksekti hatta ülke adlarıyla virüs mutasyonu bile var ama şu an benzer bir çok ülkede yönetimde olan dediğim dedikçi devlet başkanları;ne kadar ölüm olursa olsun kapanma yapmam diye ısrar ediyor..

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye ekonomisi, yılın ilk çeyreğinde yüzde 7 büyüdü.
    Ankara'da esnaflık yapan yurttaş, borçları nedeniyle yaşamına son verdi
    https://www.birgun.net/haber/ankara-...tCG3nH3nwB4UpQ

Ekonomi esnafı yiyerek büyüyor galiba.....

Süt olayı sıcaklar geldi malum süt bozulmadın dıye çamaşır suyu katıyorlardır hidrojen peroksitde koyduklarını biliyorum çamaşır suyun ıcındede oda vardır belki ikide ağartıcı madde sonucta

Kabine toplantısı sona erdi , Erdoğan birazdan açıklama yapacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Milletimizin 150 yıllık hayali olan Taksim Camisini açtık

Erdoğan : Ülkemizi ve milletimizi sahte gündemlerin kıskacına hapsetmek isteyenlere eyvallah etmedik

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Taksim camisinin yapımında emeği geçen herkese , yardımlarını esirgemeyen Elmas ailesine de teşekkür ederim

Sayfa 345/1002 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •