Originally Posted by
human01
Evet büyük tuzak... Valla pozisyonları korumak lazım..Şükür bayağı yeterli bir portföyüm var.. Ama her ay yine 2-3 sene daha toplayıp öyle ayrılmalı.Güvenim yok artık..
Emeklilik dışında geliri olmayan kişi için dediğin gibi riskli olabilir. Ama evin araban var, emekli maaşı dışında aylık 15-20 bin de temettü geliri olsa(ya da dolar bazında portföyü koruyup, reel olarak bu kadar ek gelir elde edilebilirse) korkacak bir şey yok bence.
Şimdi Çakır arkadaş da şu kadar temettü gelirim var diyor, emekli maaşı o gelir yanında çerez zaten. Ama yine de ödü patlıyor😊 Yahu korkmayın bu kadar, yaş 50 olmuş, herkes 80 e kadar yaşayacağın, üstelik sağlıklı olacağım gezip tozacağım diye düşünüyor. Ben de inş öyle olur diyorum😊
Haa, ben yemem, çoluk çocuğa bırakırım diye düşünüyorsanız, o da ayrı tercih. İmkan varsa birer ev bırakırım(işler yolunda giderse), başka da bir şey bırakmam. İşler aksi giderse, o evleri de satar yerim. Bana babamdan kalan köydeki arazileri satmam, o emanetleri yeni nesillere teslim ederim.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri