Sayfa 345/679 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 5432 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Bu KAP haberinden sonra, başlangıcı 1 seneyi bulan Paynet satış süreci hakkında, özellikle yazın gönderilen “olumlu gidiyor” haberinden sonra, şu an itibariyle acilen bir bilgilendirme yapılması elzem olmuştur. Paynet satış süreci masadan kalktı mı? Kalkmadı mı? Bu sorunun yanıtı en kısa sürede şirket tarafından KAP’a gönderilmeli ve yatırımcı bilgilendirilmeli, artık şu yatırımcı düşmanlığından vazgeçmeliler! Eğer bu süreç masadan kalktı veya ertelendi ise, 1 senedir Paynet satış haberini yatırımcıya mal çakmak için mi kullandınız diye sorarlar adama, ki bu şekilde KAP haberini kendi oyununa alet etmek suç demektir.

YTD.

2.  Alıntı Originally Posted by kaganalp01 Yazıyı Oku
    Paynet haberini kap'a bildireli 1 sene olmuş.Satılıp satılamayacağı kararını 1 senede mi vermişler.???1.5 senedir bu hisseyi taşıyorum iyice bıktık!! Bunun yanında bu enflasyon ortamında zarardayız.1 sene boşu boşuna küçük yatırımcıyı oyaladılar.Büyüklerin zaten olan biten her şeyden haberi olduğunu düşünüyorum.Demekki hissenin yerinde saymasının nedeni buymuş diye düşünüyorum

Hocam Paynet hakkında şirkete 1000 tane yazılı ve sözlü soru soruldu ama maalesef basma kalıp cevaplar dışında bir cevap alınamadı.

Bunu en güzel genel kurulda yüz yüze sorabiliriz diyeceğim ama orada da tatmin edici bir cevap alamayız. Yine aynı şeyi söyleyecekler , piyasa araştırması devam ediyor , istenilen satış şartlarına ulaşılamadığı için henüz süreç bitmedi vesaire..

Zaten yönetim şeffaf ve yatırımcı dostu olsaydı , her 2-3 ayda bir bu süreç hakkında bilgi verirdi. Şu aşamadayız , bundan sonraki süreç şudur , şu tarihe kadar sonuçlanmasını bekliyoruz falan gibi en azından detaya kaçmadan yatırımcının önünü görmesi sağlanabilirdi. Ama bunu yapmadılar.

Benim Paynet süreci en az 1 sene daha uzadı sözüm tamamen kendi yorumumdur. Çünkü burada defalarca yazdım , kredi miktarını azaltmak için 3-4 seçenek var dedim. Ya iştirak satacaksınız ( Paynet ) , ya bedelli sermaye arttıracaksınız ( en az %1000 ) , ya tahsisli sermaye artışı yapacaksınız , yada şirket borçlanma aracı ihraç edeceksiniz.

Şirket şu anda son opsiyon hakkında bir adım atınca , benim de aklıma Paynet konusunda kısa vadede sonuç alamayacaklarını anladılar ki bu yolu seçtiler gibi bir mantık geldi.

Yoksa 1-2 ay içinde Paynet satılacaksa neden tahvil ihracı yapılsın. Zaten bu tahvilden elde edilecek nakitin kasaya girmesi en az 3-4 ay daha sürer. Demek ki Paynet işi çok daha uzun vadede olacaksa olacak.

Değişen maddenin son paragrafında " Şirket tahvillere kar payı verebilir " diye bir ibare var. Ben bu ibareden , çıkarılacak tahvillerin hisse senedine dönüştürülebilir tahvil olacağını anlıyorum.

Şirket SPK başvurusu yapınca daha çok detay öğrenebiliriz.

3.  Alıntı Originally Posted by kardanadam3 Yazıyı Oku
    Bu KAP haberinden sonra, başlangıcı 1 seneyi bulan Paynet satış süreci hakkında, özellikle yazın gönderilen “olumlu gidiyor†haberinden sonra, şu an itibariyle acilen bir bilgilendirme yapılması elzem olmuştur. Paynet satış süreci masadan kalktı mı? Kalkmadı mı? Bu sorunun yanıtı en kısa sürede şirket tarafından KAP’a gönderilmeli ve yatırımcı bilgilendirilmeli, artık şu yatırımcı düşmanlığından vazgeçmeliler! Eğer bu süreç masadan kalktı veya ertelendi ise, 1 senedir Paynet satış haberini yatırımcıya mal çakmak için mi kullandınız diye sorarlar adama, ki bu şekilde KAP haberini kendi oyununa alet etmek suç demektir.

YTD.
    Hocam yaklaşık 10-15 gün önce SPK ya bu hususta müracatda bulundum.Şu ana kadar herhangi bir cevap gelmedi.Gelsede bizleri tatmin edecek bir cevap geleceğini düşünmüyorum.Artık iyice bizleri zıvanadan çıkardılar

4.  Alıntı Originally Posted by kaganalp01 Yazıyı Oku
    Hocam yaklaşık 10-15 gün önce SPK ya bu hususta müracatda bulundum.Şu ana kadar herhangi bir cevap gelmedi.Gelsede bizleri tatmin edecek bir cevap geleceğini düşünmüyorum.Artık iyice bizleri zıvanadan çıkardılar
    Yamarım yanarımda verdiğimiz danışmanlık ücreti ve boşa ödenen faize ona yanarım.Beceriksiz yöneticiler şimdiye kadar ödedikleri faize ve danışmanlık ücretini karımızdan yediler.

5.  Alıntı Originally Posted by Küçükandonyadis Yazıyı Oku
    Arena yatırımcısının Allah yardımcısı olsun, bu hisseye harcanan her dakika kusura bakmayın ama israf..
    Herkesin kendi aklı var, ben hala bu görüşteyim.

6. Her giren büyük zararla küfür ederek çıkıyor..En son Phillipaldığı malları BofA n dan yediği malları dün büyük zararla elden çıkardı..Birisi tahtaya girdimi üzerine malları boca ediyorlar..Tahtada spek istemiyorlar zaten Perea nın gölgesinde kimse girmez..bBiz bize oynar dururuz .. Paynet satışı konusuna gelince ..piyasada artık eskisi gibi finteck müşterisi yok.. Bu iş bence yattı.. Biz Paynet i bırakıp bilançoya yönelelim..

7. Oyaladılar beklettiler enayi yerine koydular 24 leri gördüğünde satıp kurtulmak vardı birdaha görsün bana eyvallah..

8.  Alıntı Originally Posted by Hasan4325 Yazıyı Oku
    Oyaladılar beklettiler enayi yerine koydular 24 leri gördüğünde satıp kurtulmak vardı birdaha görsün bana eyvallah..
    o fiyatları görmek için bir 2 yıl daha bekleriz gibi.. bu kadar o.ç. bir hisse olamaz..

Sayfa 345/679 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •