hissede arka planda dönen dümenlerin ky ile alakası olduğunu düşünmüyorum küçük ortakların malını bu fiyatlardan almak istiyorlar daha fazla fiyat vermek istemiyorlar öyle düşünüyorum....hisseyi yükseltseler başlarına bela olacak o lotlar....
hissede arka planda dönen dümenlerin ky ile alakası olduğunu düşünmüyorum küçük ortakların malını bu fiyatlardan almak istiyorlar daha fazla fiyat vermek istemiyorlar öyle düşünüyorum....hisseyi yükseltseler başlarına bela olacak o lotlar....
yıl başından bu zamana endeksin belki %90-95 hissesi düşmüş endekse ayak uyduramamış...burada yatıp kalkıp karel için olumsuz algı yaratmaya gerek yok...ocak ayı itibariyle karel % 30 artmış endeks %50 artmış...benim 11 hissemin 2 tanesi yeni zirve yaptı onun haricinde hepsi zirvelerine %25-30 uzaklıkta....bu dönem para girişi yok piyasada trend yok genele yayılan birşey yok suni endeks yükselişi var...3-5 banka holding biraz eregl o kadar....bu yükseliş genele yayılan sağlıklı bir yükseliş değil....karel bu bilanço ile yine iyi duruyor...
faizler yüksek kimse risk almak istemiyor...önce faizler düşmeli...burada kimse suçlu değil %50 faiz varken borsada bekleyen suçlu olan bizleriz aslında mal taşıyoruz enayi gibi ama geçti artık bu döneminde sonu geliyor....faizler 2-3 ay daha yüksek seyreder sonra sert bir şekilde düşecek...
Süper açıklamalar sayın XTrader+.
Teşekkürler
Az bir tepki ver de yaşadığını anlayalım karolin, beyefendinin malını daha aşağıdan alacaklar galiba, 15.39'dan alınmıştı en son.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
2 gündür bankof ne yapmak, nereye varmak istemektedir?
Genelde tahta bozuyor o kurum ama bazende şaşırtıyor, 17 üstünde ivmelenebilir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri