Sayfa 345/418 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395 ... SonSon
Arama sonucu : 3340 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. hissede arka planda dönen dümenlerin ky ile alakası olduğunu düşünmüyorum küçük ortakların malını bu fiyatlardan almak istiyorlar daha fazla fiyat vermek istemiyorlar öyle düşünüyorum....hisseyi yükseltseler başlarına bela olacak o lotlar....

2.  Alıntı Originally Posted by mico Yazıyı Oku
    15,10
    Faydasız yorum çok yazanlar,
    Burası ağlama yeri yazanlar,
    Genel kurucular,
    Nerelerdesiniz? 15,10

Ağustos ayında çıkarsınız piyasaya.
    Endeks yükselişine katılmayan hisse, endeks düzelmesi başladığında 15 TL altını görür mü? Ne dersiniz?

3.  Alıntı Originally Posted by mico Yazıyı Oku
    Endeks yükselişine katılmayan hisse, endeks düzelmesi başladığında 15 TL altını görür mü? Ne dersiniz?
    yıl başından bu zamana endeksin belki %90-95 hissesi düşmüş endekse ayak uyduramamış...burada yatıp kalkıp karel için olumsuz algı yaratmaya gerek yok...ocak ayı itibariyle karel % 30 artmış endeks %50 artmış...benim 11 hissemin 2 tanesi yeni zirve yaptı onun haricinde hepsi zirvelerine %25-30 uzaklıkta....bu dönem para girişi yok piyasada trend yok genele yayılan birşey yok suni endeks yükselişi var...3-5 banka holding biraz eregl o kadar....bu yükseliş genele yayılan sağlıklı bir yükseliş değil....karel bu bilanço ile yine iyi duruyor...

4. faizler yüksek kimse risk almak istemiyor...önce faizler düşmeli...burada kimse suçlu değil %50 faiz varken borsada bekleyen suçlu olan bizleriz aslında mal taşıyoruz enayi gibi ama geçti artık bu döneminde sonu geliyor....faizler 2-3 ay daha yüksek seyreder sonra sert bir şekilde düşecek...

5. Süper açıklamalar sayın XTrader+.
    Teşekkürler

6. Az bir tepki ver de yaşadığını anlayalım karolin, beyefendinin malını daha aşağıdan alacaklar galiba, 15.39'dan alınmıştı en son.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. 2 gündür bankof ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

8. Genelde tahta bozuyor o kurum ama bazende şaşırtıyor, 17 üstünde ivmelenebilir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 345/418 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •