forumdaki bazıları şu disco topundan daha hızlı yanıp dönüyor...
![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ya taraf olursun yada bertaraf, safımız biran önce belli olmalı
Hamdım Piştim Yandım
Geçen bizim manellenin berberinde kavga çıkmış, aile içi,3 gün sonra çat pat koştum, belki 18inde değil,napion aslanım pasam elindekini yan komşu aldı,iki kişi olmasa belkide ana haberlik olurdu mevzu,hemen esnaf yok etti,üst baş küfürler, anam babam,derken 9tekini zorla araçla gönderdik, çokta dikkatimi çekti milleti birak esnaf bile bana dokunmayan yılan modunda,insanlık ölmüş,evde hanım dan bi tur fırçada kar oldu yanima![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
yauf dayu bizene öldüysede yaşıyorsada,bizi ermeniler kanusunda pkk konusunda insanımız askerimiz sapır sapır şehit edilirken kimse destek olmamış yetmemiş karabağ katliamında susmuşlar....ha bu arada onların liderleride bizimkiler gibi bop eşbaşkanı da olmuş olabilirde...neyse bu işler bizi aşar çok karmaşık bi hale geldi ama şu bi gerçek ki savaş kaybedilince değil Düşmana Benzeyince aslında kaybediliyormuş...
bu endexsin işi ne olacak Sayın Bozkurt ..
boğa/ayı kavgası nasıl biter ..Tecrübenizden faydalansak))
Teyit için örnek olmadı sanırım
İnsan hangi ırktan olursa olsun ,nefisine hakim olmayı bilmelidir,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri