Sayfa 345/872 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Çok fazla hareket etmek iyi değil. Beklemeye devam ediyoruz.

Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by wurddf Yazıyı Oku
    Keko'yu şahsen anlamıyorum bir hisseyi alınca sabahtan akşama kadar o hisseyi güzelliyor sonra sıkılıp satıyor.

Şirketten beklentilerin biz de farkındayız ama ne çok övüyoruz ne de çok yeriyoruz. Durum tespiti yapmak kafi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    :) Ben eskiden beri tanirim....o hep böyleydi [emoji16] ıyidir hoştur ama genelde uzuncu muhabbeti yapıp kısa vadede değiştirir kararını ☺

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    Şu an Banvit pek sağlam durmuyor ortalık yeşilken... Belkide satarak siz doğru yapmışsınızdır sn keko kimbilir..
    planlarımda bilançoya kadar satmak yoktu...hisseleri bazen yakından takip edince bu tür ani kararlar verebiliyorsunuz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by antispek Yazıyı Oku
    :) Ben eskiden beri tanirim....o hep böyleydi [emoji16] ıyidir hoştur ama genelde uzuncu muhabbeti yapıp kısa vadede değiştirir kararını ☺

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hisselerde öyle 3-5 yıl durabilen uzuncu arkadaşlara her zaman hayran kalmışımdır...açıkçası benim bu kadar sabrım hiç olmadı...kaliteli hisselerde bende uzun kalmak istiyorum ama açıkçası yapamıyorum...benim bir hissede en çok kaldığım süre belki de 2-3 aydır...yanlış yapıyor muyum bilemiyorum...kaliteli olmayan veya çıkma potansiyeli olmayan hiç bir hisseye yorum yaptığımı hatırlamıyorum...

sabır konusunda eksiklerim var...ne yazık ki böyle kötü bir huyum var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. banvitte gelecek az çok bellidir...hele şu bilanço gelsin de durumu hep birlikte görelim...tavuk sektörü şu anda çok iyi..ihracatları çok iyi...daha geçen gün banvitin 450 bin metrekare kümes kiralamak istediği haberini verdi bir dostumuz...bu göstergeler de 2018 yılının 2017 den daha iyi olacağını gösteriyor...o yüzden de 2018 yılı haziran temuz aylarında yeni bir fiyatta zirve yapmasını bekliyorum...bakalım ileride nasibimiz ne olacak...sattık diye hiç almayacağız anlamı çıkarılmamalı...

6. Arkadaşlar, uzun takip, hisse hareketleri ve takaslardaki değişimleri inceleyerek bende aranıza katıldım. Tavuk sektörünün tavan yaptığı, kar rekorlarının yapıldığı bir dönemde belki bu sene bir güzellik yaparak temettu veya bedelsiz bölünme haberleri vereceğini hayal edip hedefimi 30 tl tutarak süresiz olarak hisseye girmiş bulunmaktayım. Hepimize bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Otomasyoncu Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, uzun takip, hisse hareketleri ve takaslardaki değişimleri inceleyerek bende aranıza katıldım. Tavuk sektörünün tavan yaptığı, kar rekorlarının yapıldığı bir dönemde belki bu sene bir güzellik yaparak temettu veya bedelsiz bölünme haberleri vereceğini hayal edip hedefimi 30 tl tutarak süresiz olarak hisseye girmiş bulunmaktayım. Hepimize bol kazançlar.
    Hoşgeldiniz. Ayağınız uğurlu gelir inşallah.

8.  Alıntı Originally Posted by Otomasyoncu Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, uzun takip, hisse hareketleri ve takaslardaki değişimleri inceleyerek bende aranıza katıldım. Tavuk sektörünün tavan yaptığı, kar rekorlarının yapıldığı bir dönemde belki bu sene bir güzellik yaparak temettu veya bedelsiz bölünme haberleri vereceğini hayal edip hedefimi 30 tl tutarak süresiz olarak hisseye girmiş bulunmaktayım. Hepimize bol kazançlar.
    Hoş geldiniz ama durum hiç iyi gözükmüyor..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

Sayfa 345/872 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •