Sayfa 345/706 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 5644 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Sarı gacı
    Yeşil soğan
    graliçe
    Yumoş
    Doğru görüyorsam

Hepside bugün tarihi zirvelerini gördü
    bir halt olacağı yok.

Bir PeKaKa'nın ne dediğine bakıyorum, bir de Cumhur İttifakının dediğine, aralarında hiç bir benzerlik yok, bir kara komedi dönüyor bakalım ne olacak?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. PUTİN, ESAD her seçimde muhaliflerini bertaraf ederek iktidar oldular...

Birinin son kullanım tarihi bittiği için ellerinde keleşli motosikletlilerce devrildi.

Rusya gibi büyük askeri gücü ve nükleer silahı olmayan ülkelerdeki tüm diktatörlerin kullanım süreleri bittiğinde Esat gibi sonlarının olması çok muhtemeldir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    PUTİN, ESAD her seçimde muhaliflerini bertaraf ederek iktidar oldular...

Birinin son kullanım tarihi bittiği için ellerinde keleşli motosikletlilerce devrildi.

Rusya gibi büyük askeri gücü ve nükleer silahı olmayan ülkelerdeki tüm diktatörlerin kullanım süreleri bittiğinde Esat gibi sonlarının olması çok muhtemeldir.
    Mübarek, Saddam, Kaddafi, Beşir devrildi zaten.

Emme Franco ve Salazar geberinceye kadar ~ 40 yıl iktidarda kaldılar, ne büyük askeri güçleri vardı ne de atom bombaları.

Benzer bir örnekte Venezuela, Chavez gebersede Maduro madarası devam ediyor yaşıda genç sayılır itin, Venezuelaya bela olmaya devam edecek.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. bu güzel toprakları bize yurt olarak bırakan çanakkalede zaferinde can veren cesur ve onurlu atalarımızı ve başta büyük babamız ATATÜRK ü saygıyla anıyoruz. cumhuriyetimizi yıkmak isteyen hainler asla emellerine ulaşamayacaklardır. bu ülke asla arap ülkesi olmayacaktır gençlerimiz buna izin vermeyeceklerdir arapta tanrı arayan morukların ve türevlerinin siyasal islamcılara verdikleri siyasal destek cumhuriyemizi yıkmaya güçleri yetmeyecektir devletin bütün kurumlarını işgal etmiş olsalarda yargıyı yok etselerde anayasayı tanımasalarda bütün mallarımıza el koysalarda mutlaka bir gün büyük babamız ATATÜRK ün dediği gibi geldikleri gibi mutlaka gidecekler

6. Şimdi bu şeytanlar CB adaylığı için yüksek öğrenim sattı ve iki defa seçilme hakkını kaldırırlar mı uyanıklık yapıp. CHP yine düşecek mi tuzağa.

Ekrem İmamoglu’nun evinde arama yapılıyor , Ekrem İmamoğlu hakkında gozlati kararı var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Netblocks : Türkiye’de sosyal ağlara erişimde sorun yasaniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 345/706 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •