Sayfa 346/774 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    O zaman demagoji yapıyorsun... Bkz. TDK

Kanaatini ispatlayamıyorsan, kanaatin yok hükmündedir... Kanaati yok hükmünde olan da .........................

Noktalı yeri sen doldur.. ( Kanaatine göre doldurabilirsin.)
    kanaat benim ve size hiç bir şekilde hiçbir savunma hakkı düşmüyor. ve şu yukarıdaki uslup çok çirkin !

bu paylaşımı koca koca adamlar olarak resmen küfrederek (işte küfür budur,illa sinkaf gerekmez) buraya koymanız bu saldırganlığınızı anlamak güç ?

öyle ki geçen hafta daha dostane daha ılımlı bir diyaloğumuz vardı sizinle ?

sanırım forumda iki delikan nicki yoktur ? çünki sizinle belki bir düzine özel mesaj iletiminde bulunduk ve son derece samimi son derece dostane mesajlardı bunlar ???

inanılmaz ? yani bir haftada gerçekleşen bu tavır değişikliğiniz bu noktalı ithamlar size ait, ithamdan bahsediyordunuz ya olmadı işte

bakın o noktalı yerlere gelen cümle ne ise paylaşım sahibine aittir, güven benim için önemlidir sn.delikan ,düzeyli diyaloglarda bulunabileceğimizi düşünmüştüm hayalkırıklığına uğradım.

bir seçim ve farklı görüşler insanları bu kadar değiştirmemeli, çok yazık

iletilerimi alıntılamamanızı istiyorum. sanırım buna hakkım var
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

2.  Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    hayir oyunun hepsi kemik olsa ne olur,

acik oylama gizli sayim disinda hic bir secimi kazanamayan parti

yaninda fettos ve pkk ile ne yapsa yuzde elliyi bulamaz.

bu millet nereye bakarsa orasi kazanir ve bu millet hic bir zaman

pkk ve fettosun gozunden bakmaz dunyaya, ettikleri bunca hainlikten sonra.

yine ayni terane, fettosun ortaklariymis hesaplari bozulmus,

peki siz bunca hainlikten sonra hangi hesapla fettosle berabersiniz.

eskiden olsa olsa solcu ve kemalist denebilecek gazete ve yazarlar

sozcu gibi cumhuriyet gibi simdi fettosun en atesli szcusu acaba neden?
    Fetönün dinci olduğu dönemlerde sırf dinci olduğu için Fetö düşmanlığı yapanlar ne zamanki fetönün dinsiz terörist olduğunu anladılar işte o Zaman fetö sempatizmanı oldular. Hatta ve hatta bazı güruhlar 15 temmuz ihanet gecesinde tankları alkışlama cürretini bile utanmadan sıkılmadan gösterebildiler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    sen emin degilmisin?
    Sen sn Günaydın'a özel mesaj ile benim kim olduğumu bir sor..

Ya da eski sayfaları oku.. Silinmediyse.. Kim olduğumu öğren, sonra sorunu tekrarla..

Benden iyi mi bileceksin..

Ben eminim...

4. http://www.sabah.com.tr/gundem/2017/...celi-konusuyor

Bahçeli: Türkiye için evet diyoruz! Bizi hafife alanlar karşılığını alacak

Devlet Bahçeli Konya'da partisinin istişare toplantısında konuştu. İşte konuşmasından öne çıkanlar:
    MUHALEFET, YALNIZCA ELEŞTİRİP KUSUR ARAMAK DEĞİLDİR

Ne istiyorsak Türkiye için. Neyi diliyorsak Türk milletinin bekası için. Muhalefet demek yalnızca eleştirmek, Eksik aramak, kusur tartışmak değildir. Bunu görüyor, biliyor ve gereğini yapıyoruz.

DEVLETİN BEKASI İÇİN DEVREDEYİZ

İhanet ve inkar şebekesi de fısat kollamaktadır. Ancak biz duramayız. Yerimizde sayamayız. Devletimizin beka ve birliği için devreye girmeliyiz. Bugüne kadar bunu yaptık. Bu kararlılıkta olduk. Bundan sonra da bu kararlılıkta olacağız.

TÜRKİYE'Yİ HAFİFE ALANLAR SONUCUNA KATLANACAK

Türkiye 24 Ağustos'tan bu yana Fırat Kalkanı Harekatı ile Atak ve Faal haldedir. Terörü kaynağında yok etmek ön plandadır. Hiçkimseden eksik kalır yanımız yok. Kaçacak karakter bizde yok. Provokasyon peşinde koşanlar Türkiye'yi hafife almanın sonuçlarına katlanacaktır.

Küresel siyasetin nabzı Türkiye'de atıyor. Türkiye'nin destek vermediği küresel siyasetin ayakta durmas olasılığı yoktur. Türkiye'yi bölmek parçalamak isteyen milli davasından ayırmak isteyen, tarihsel varlığımızı hazmedemeyen ne kadar sicili bozuk varsa Türkiye'yi gözüne kestirmektedir. Ama unuttukları veya hatırdan çıkardıkları bir şey vardır. Türk milleti ona buna pabuç bırakacak, onun bunun dümen suyuna girecek aciz ve zoru görünce sıvışacak bir gevşeklikte hiç olmamıştır. Hevesleri boşuna, çabaları beyhudedir.

Ülkemiz için yeminimiz var. Bu yemin bir kere edilmiştir. Yeminler bozulmak, çiğnenmek için değil uğruna feda olmak içindir. Yemin Türkiye'nin çıkar ve bekasıdır. Türk milletinin birliği ve sağlam iradesidir. Esarete inmiş yıldırım gibi tokattır. Yemin onurdur, omurgalı duruştur. Şehiddir, Gazidir...

Artık kalıcı nitelikli mutabakatın şart olduğu görüşündeyiz.

PKK, HDP, CHP, FETÖ NE YAPARSA YAPSIN!

Rejim değişiyor yaygarası koparanlar önce ahlaklarını değiştirmeli. HDP'sinden PKK'sına. FETÖ'sünden CHP'sine, Perinçekgillerine kim ne yaparsa yapsın son sözü millet söyleyecek. Bunların çıldırmış gibi gezmelerinin adı kara mizahtır. Şahsımla ilgili olarak itham ve ima dolu iftiraları ise yalnızca ayaklar altında kalmaya mahkumdur.

"KIBRIS'IN RUMLARA TESLİMİ İÇİN KÜRESEL İKLİM OLUŞTURULMAKTADIR"

Bir başka alarm zilinin de Kıbrıs'ta çaldığını ifade eden Bahçeli, "Bu ecdat yadigarı feryat etmektedir, Rumlara teslimi için küresel iklim oluşturulmaktadır. Hiç kimse yanılıp yenilip Kıbrıs üzerinde hesap yapmamalı, milletimizin şimdilik suskunluğunu yanlışa yormamalıdır. Bize göre, vatan toprakları üzerinden müzakere yapan KKTC heyetinin hangi çevre ve emellere hizmet ettiği bellidir" açıklamasında bulundu.

Referandum bahanesiyle kutuplaşmayı isteyenler bir kez daha havasını alacaklar. Ama biz parti için EVET diyoruz.

EVET diyecek mahkemelerimizin tarafsızlığını sağlayacağız

EVET diyecek gençlerimizin önünü açacağız

EVET diyecek seçimleri 5 yılda bir ve aynı günde yapacağız

EVET diyecek gazi meclisin yasama yetkisini öne alacağız denetim fonksiyonlarını güçlendireceğiz.

EVET diyecek siyaseti toplum sözleşmesinin sınırlarına çekeceğiz.

EVET diyecek, yasama, yürütme, yargı karmaşa ve kafa karışıklığını sonlandıracağız

EVET diyecek Cumhurbaşkanına cezai sorumluluk getireceğiz.

Bayrağının iffetine, vatanın iffetine EVET diyeceğiz.

Sizlerden beklentim referandum sürecinde kapı kapı gezip şahıs ve partiye değil Türkiye'ye EVET dediğimizi söyleyiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Sen sn Günaydın'a özel mesaj ile benim kim olduğumu bir sor..

Ya da eski sayfaları oku.. Silinmediyse.. Kim olduğumu öğren, sonra sorunu tekrarla..

Benden iyi mi bileceksin..

Ben eminim...
    kim oldugun kimin umurunda

6. Agebeynen ortak olan arka bahçe...

Gırtlağı kesilen askerin başında malum işareti yapanlar için ''bulun bu ********leri'' demişti.

Ne oldu o iş...

Birden ortak neyim oldu agebeynen,hayırlara vesile olsun..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

7. Hüloğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ kılıyık

8. http://www.birgun.net/haber-detay/bahceli-kisiye-degil-sisteme-evet-diyoruz-152488.html

Bahçeli: Kişiye değil sisteme 'evet' diyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandum kampanyası kapsamında Bursa'da konuştu. Bahçeli'nin gündeminde CHP lideri Kılıçdaroğlu vardı.

Bahçeli "Kemal Kılıçdaroğlu evet çıkarsa Türkiye Suriye'ye döner diyor. Kılıçdaroğlu'nun ya anlamıyor, ya da kafası almıyor, karanlık zihniyetini gizleyemiyor." dedi.

Bahçeli "Biz Başkanlığa değil, Cumhurbaşkanı hükümet sistemine evet diyoruz." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

"FETÖ darbe teşebbüsü milattır. Tavrımız,bu ihanetin öncesi ve sonrasıyla aynı olmayacaktır. 15 temmuz sonrası anladık anlamsız tartışmalar yerine bir olmanın gereğini!

'Hayır' diyen CHP Genel Başkanı 15 Temmuz'u neredeyse hiç ağzına almıyor. Yüzsüzce eleştirilerini sürdürüyor. Aslında kendi partisinin frenleri patlamış, şanzımanı dağılmış görmüyor, göremiyor.

Kemal Kılıçdaroğlu evet çıkarsa Türkiye Suriye'ye döner diyor. Kılıçdaroğlu'nun ya anlamıyor, ya da kafası almıyor, karanlık zihniyetini gizleyemiyor. CHP'nin yanında eli kanlı aydınlıkçılar, PKK, DHKP-C hayırcı yoldaşları varken, bizim yanımızda Bursa vardır.

2007'de 367 garabetini ortaya atan savcı da utanmadan hayır için çalışıyor. Referandumda milletimizin sesini duyacak, tarihimizin hükmüne uyacak Bursa için evet diyeceğiz. Hayırsızların dedikodularını çürümeye bırakacak evet diyeceğiz. Sandıkta milli beka için evet mührünü vuracağınız. Biz Başkanlığa değil, Cumhurbaşkanı hükümet sistemine evet diyoruz. Biz Türk ve Türkiye düşmanlarını bozgunu için evet diyoruz.

Hayır diyen kardeşlerim sizlere sesleniyorum. Türkiye'nin şartlarını düşünün araştırın inceleyin, kararınızı gözden geçirin. Biliniz ki hayırda hayır yoktur, hayırdan vazgeçin, evette buluşun, beka için evet deyin. Biz şahsa değil, sisteme evet diyoruz.

PKK'nın hayır demesini, kendini milliyetçi sanan, tutunacak demir parmaklık arayan hayırsızlar düşünsün. Milliyetçi hareket bir ve beraberdir. Bunu karartmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Yeni darbe girişiminde olan olursa, can feda olsun, sonuna kadar savaşırız. Bursalı kardeşlerim son kez soruyorum. Devlet için kararınız ne olacak ? Bu ülke için yeminimiz var vazgeçilemeyecektir. Yemin Türkiye'nin sağlam iradesidir. Kaynağımız millet, kudretimiz devlet, irademiz evet yine evet, bir daha evet!"

Sayfa 346/774 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •