Fakir yine aynı fakir hiç değişmiyor.👏
Fakir yine aynı fakir hiç değişmiyor.👏
Yarın 6.20 yada üzeri kapatırsa haftaya curcuna kopar burda elbette Y.t.d.
Ne yapsın fakir, karnını umut ile doyuruyor. Sahip ise hep tok...
Kutpo sokağa atılmış çocuk gibi.
Biz de üç beş almasak hisse ex.
Kesinlikle bu hisseye bir piyasa yapıcı olması lazım, gürallarda bu mantalite var mıdır acaba.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Fonlara devretmeye devam. Teknik göstergelerde de bir işaret arıyoruz ama oda yok. Yatmaya devam. Büyüt bakalım büyütebildiğin kadar fakir...
Benim gördüğüm kadarı ile bu adamların mal toplama gibi bir telaşı yada isteği yok. Aksine daha ellerindekileri fonlara aktarıyorlar. Bu demektir ki bu fonlara hisse girişi artmaya devam ederse hisse uzun uzun bir yolda yatay seyire devam edecektir. Tabi tekniği de takip etmekte fayda var. Dedik ya hisse 6.11 de iken 9 basamak olan 6.20 kapatması önemli diye onlarda sesimizi duydu ve 6 TL kapatmayı başardı.
Kim bilir belki de tuzaktır bu.
Bunuda haftaya göreceğiz. Sabırla düştükçe 4 TL nin de dip olabileceğini göz önünde bulundurarak acele etmeden toplamaya devam.
Ya sen beni ihya edeceksin yada ben burda yok olup gideceğim...
Sevgili fakir...
Kutpo da pozisyon alanlar biraz inatçı çıktı. Çoğu kişi aldığı hissenin iyi olduğunu düşünerek er yada geç iyi yerlere gideceğine inanıyor ve hisseden çıkamıyor. Bu durum da işleri bozuyor. Vakit saat geldiğinde kimseyi dinlemeden hak ettiği yere er yada geç gidecektir.
Yer İmleri