Sayfa 346/916 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Fakir yine aynı fakir hiç değişmiyor.👏

2. Yarın 6.20 yada üzeri kapatırsa haftaya curcuna kopar burda elbette Y.t.d.

3. Ne yapsın fakir, karnını umut ile doyuruyor. Sahip ise hep tok...

4. Kutpo sokağa atılmış çocuk gibi.
    Biz de üç beş almasak hisse ex.
    Kesinlikle bu hisseye bir piyasa yapıcı olması lazım, gürallarda bu mantalite var mıdır acaba.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Forum hisselerinde yazmıyorum. Lakin bu hisse bende uhde kalmıştı)))
    2 kere zarar yazdığım ender hisselerdendir. Tek lotum yok.
    Bilançoyu inceledim, çok merak ediyordum.
    Bir önce ki çeyrek zarardı, bu çeyrek kar a geçmiş.
    Brüt kar, satışlar, özsermaye , EBITDA hepsi artmış. Bir önce ki seneye göre net kar düşüşü yanıltmasın. Finansmandan artı yazmış. Vergi ile geçen seneye göre net kar düşük kalmış.
    Sanırım F/K ve HD/DD iyice düşecek.
    Artı kötü bilanço mazeretleri de yok. Çıkışını nasıl durduracaklar merak ediyorum))) bilanço önceden biliniyordu desen fiyatlama yapıldı desen o da düşük. Ben yüzde 7 zararla VUK bilanço gelince vermiştim.
    Kendime söz verdiğim için bulaşmıycam bu hisseye lakin artık fiyatın 2 li rakamlarda olmaması için hiç bir sebep kalmadı. Umarım herkes kazanır. Bu hisse için sayfada yazdım, yeminimi bozdum ))) kadir abi şekli.
    Neyse hakkınızı helal edin. Vaktinizi aldım. Uzaktan izliycem, cidden bu sefer de eğer çıkmazsa nasıl bir film olacak merakla izliycem. Lakin benim şahsi fikrim, artık bu rakamlarda zor tutarlar.
    Allaha emanet, kalın sağlıcakla.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

ASLAN
    SAYIN Temel reisim su anda oyun hangi boyutta ben anlamadim valla. Ne olucak bizim halimiz boyle ytd

6. Fonlara devretmeye devam. Teknik göstergelerde de bir işaret arıyoruz ama oda yok. Yatmaya devam. Büyüt bakalım büyütebildiğin kadar fakir...

7. Benim gördüğüm kadarı ile bu adamların mal toplama gibi bir telaşı yada isteği yok. Aksine daha ellerindekileri fonlara aktarıyorlar. Bu demektir ki bu fonlara hisse girişi artmaya devam ederse hisse uzun uzun bir yolda yatay seyire devam edecektir. Tabi tekniği de takip etmekte fayda var. Dedik ya hisse 6.11 de iken 9 basamak olan 6.20 kapatması önemli diye onlarda sesimizi duydu ve 6 TL kapatmayı başardı.
    Kim bilir belki de tuzaktır bu.
    Bunuda haftaya göreceğiz. Sabırla düştükçe 4 TL nin de dip olabileceğini göz önünde bulundurarak acele etmeden toplamaya devam.
    Ya sen beni ihya edeceksin yada ben burda yok olup gideceğim...
    Sevgili fakir...

8. Kutpo da pozisyon alanlar biraz inatçı çıktı. Çoğu kişi aldığı hissenin iyi olduğunu düşünerek er yada geç iyi yerlere gideceğine inanıyor ve hisseden çıkamıyor. Bu durum da işleri bozuyor. Vakit saat geldiğinde kimseyi dinlemeden hak ettiği yere er yada geç gidecektir.

Sayfa 346/916 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •