şu zirat satıyor deniyordu meğer tam tersini mi yapıyormuş...![]()
şu zirat satıyor deniyordu meğer tam tersini mi yapıyormuş...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Buraya gelip aleyhimize yazanlara tabiiki sözüm yok. O yazanlara kırgın da değilim. Çünkü tanımam, işim olmaz onlarla. Benim işim burada, arkadaş bildiklerimle. Onların da mesajlarını almış oldum.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Ziraat 28 bin ekside
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir insan yorumları ile herkesi memnun edemez ki...geçmişte açık açık yorumlarımı beğenmediğini söyleyen ve hatta senden kıl kapıyorum diyenler oluyordu...her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır diyelim ve farklılıklara saygı duyalım...beğenmeyen olursa banlar ve okumaz olur biter...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ben sayın izci arkadaşın yorumlarını beğendiğimi söylemek isterim...değişik ve cana yakın bir tarzı var...verdiği bilgiler de güzel...herkes paylaşım yaptıkça buraları güzelleşir...paylaşım yapan herkese ben topik adına teşekür ediyorum...
Aynen sn.keko. Sn. Izci foruma renk ahenk kattı sizlerde tabiki. Bu forum 8 yıldır bu kadar düzenli dolu dolu olmadı. Bir kişi dahi çok önemli aksi spek e yarar
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. İzci
MEÇ in özel emirle satış yapacağına dair beklentiniz devam ediyor mu?
Yer İmleri