Sayfa 346/602 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1. Yıl içi en yüksek değer 1.77$ görülmesine rağmen 1.50$ üzerinde aylık kapanış gerçekleşmedi. Kişişel beklentim 1.50$ aylık kapanışla şartı ile beraber 2013 yılında 2.80 den 1.50 ye uzanan desteksiz düşüş bölgesinin fazla dirençle karşılaşmadan agresif bir çıkışla kapatacağı yönünde...

Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2. 1.50 $ beklentisini bozan perşembe - cuma dolarda yaşanan yükseliş sebep oldu. Bir günlük sert yükseliş görünen değerleri bozdu bakalım önümüzdeki haftalarda nasıl bir çizim bizi karşılayacak.
     Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Yıl içi en yüksek değer 1.77$ görülmesine rağmen 1.50$ üzerinde aylık kapanış gerçekleşmedi. Kişişel beklentim 1.50$ aylık kapanışla şartı ile beraber 2013 yılında 2.80 den 1.50 ye uzanan desteksiz düşüş bölgesinin fazla dirençle karşılaşmadan agresif bir çıkışla kapatacağı yönünde...

3. Bir şirket bilançoyu bozdunmu orda sıkıntı vardır kendi açımdan. O yüzden şimdilik enerjide naren i tercih ettim. Kalanlara bol kazanç.

4.  Alıntı Originally Posted by kerkenez Yazıyı Oku
    1.50 $ beklentisini bozan perşembe - cuma dolarda yaşanan yükseliş sebep oldu. Bir günlük sert yükseliş görünen değerleri bozdu bakalım önümüzdeki haftalarda nasıl bir çizim bizi karşılayacak.
     Alıntı Originally Posted by kerkenez Yazıyı Oku
    1.50 $ beklentisini bozan perşembe - cuma dolarda yaşanan yükseliş sebep oldu. Bir günlük sert yükseliş görünen değerleri bozdu bakalım önümüzdeki haftalarda nasıl bir çizim bizi karşılayacak.
    Türkiye EFT leri penceresinden bakınca kendi bakış açıma göre hem dolar tarafı, hem endeks tarafında öngörülebilir düzeltme olduğunu düşünüyorum... Endeks bazında ise aşağı yönlü kısıtlı marj ile düzeltmenin biteceği yakın seviyelerde olduğumuzu düşünüyorum...

Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

5. Bilanço okumayı biliyor musunuz ?
     Alıntı Originally Posted by temhay Yazıyı Oku
    Bir şirket bilançoyu bozdunmu orda sıkıntı vardır kendi açımdan. O yüzden şimdilik enerjide naren i tercih ettim. Kalanlara bol kazanç.
    Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

6.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Bilanço okumayı biliyor musunuz ?

Neten i tercih ettiğine göre bilanço okuma ile uzaktan yakından alakası yok diyebiliriz. Kendisine naten ile birlikte başarılı borsa yılları dilemek düşer bizlere...

7. Sahibi tosuncuk ile kapisir valla. Adam 10 mw santral aliyor( ki zaten kendisinin di) sonra o 10mw lik satralden yil sonu serefiye falan ayagina 90 mn kar ettik diye millete yediriyor . Sonra da F/K düstü naralari kopuyor. Digeri de demiyor e FD/FAVÖK 37 oldu o ne olacak ?
     Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Neten i tercih ettiğine göre bilanço okuma ile uzaktan yakından alakası yok diyebiliriz. Kendisine naten ile birlikte başarılı borsa yılları dilemek düşer bizlere...
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

8.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Sahibi tosuncuk ile kapisir valla. Adam 10 mw santral aliyor( ki zaten kendisinin di) sonra o 10mw lik satralden yil sonu serefiye falan ayagina 90 mn kar ettik diye millete yediriyor . Sonra da F/K düstü naralari kopuyor. Digeri de demiyor e FD/FAVÖK 37 oldu o ne olacak ?

Aynen öyle. Bir de bir koyundan 2 post çıkardılar şimdi 3. yü (Margün) çıkarmaya çalışıyorlar.

En üstte naten var, onun altında esen, en altta ise margün. Topu topu 50 mgw kapasite ve hepsi iç içe geçmiş 3 şirket.

Sayfa 346/602 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •