merhaba eplas.in kap haberi ile ilgili yardımcı olur musunuz? yazdığınız bedelliler dogru mu ve ne gibi bir anlam çıkarmalıyız acabaRMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhaba eplas.in kap haberi ile ilgili yardımcı olur musunuz? yazdığınız bedelliler dogru mu ve ne gibi bir anlam çıkarmalıyız acabaRMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar. Anlam çıkaracak bir şey yok bence. EPLAS'ın kendi başlığını okursanız forumda yıllardır o şirkette olan kişiler mevcut ve değerli bilgiler paylaşıyorlar. Ben de yeni girdim ve yeni yeni öğreniyorum şirketi. Şuan için bir yorum yapacak pozisyonda değilim. Zaten balıklama atladığımın cezasını çekiyorum görüyorsunuz. Borsada acele ile araştırmadan işlem yapılmayacağını benim gibi amatörlerin zarar etmesinden anlayabilirsiniz. O yüzden siz kendi araştırmanızı yapın ve öğrendikten sonra hamlelerinizi yapınız.
1.jpg
Oynak beyim yarın ortalık kan revan. Lö pompiyer olacak borsada. Geçen haftanın aynısını yaşayacağız gibi duruyor.
Yine zarar yine zarar.. Offf![]()
Yer İmleri