Sayfa 346/505 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Gözü toprağa bakıyor namıssız 🙂

2.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Yine kimsenin düşünmediğini yaptı
    Tavana doğru gitmesi düşünülürken eksi 4,5 yaptı.!

Benim yaş 53 dedim seninki kaç dedim söylemedin. İyisin hoşsunda senle aramızdaki bariz fark ben olduğum gibiyim sen hep ben bilirim tavrından taviz vermiyorsun. Bak söyledim Burvadan 13 kat aldım asansör düşüşü ile yarısını kaybettim dedim. Ne olmuş yani.. sırmalarımmı döküldü. Ben sana dayı demem çünkü dayı benim. Yani bende o konuda taviz vermem. Çünkü dayı olarak koca sülalenin eş e kliğini yapmışım. Verilecek taviz var şakada olsa verilmeyecek taviz var..

Ayrıca sana şöyle bir bilgide vereyim; hak etmediğin dayılığı sahiplenmeye kalkarsan illaki kendini bir miktar kandırırsın ve bunun kaybınıda yaşarsın.

Ayrıca ben dürüstsem milletin beni nasıl gördüğü umrumda bile olmaz. Çünkü milletide gördüm. Anlatmıştım millet beni 98 de rahmetli Mecnur yapmıştı! Aynı Şener Şen'in Namuslu filmi işte..
    Eyvallah dayı
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3.  Alıntı Originally Posted by kalimuran Yazıyı Oku
    Nickinizden dolayı öyle hitap ediyor sanırım.

Bu arada teknik olarak mndrs gibi hareket edeceğini düşünüyorum biraz buralarda oyalanir sonra yön yukarı şahsi fikrim.
    Ezel'i seyretmedigi belli, ))

Güzel dizi idi
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. Arkadaşlar bu sosyal medyada 50 bin üzeri vaka deniyor. Mehmet Ceyhan bu açıklamanın 40 katı diyor. Bilim kurulu üyesi tehlikeli hal diyor. Bunlar bugün Ku açıklamalar. Yine bir dalga mı geliyor

5.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Ezel'i seyretmedigi belli, ))

Güzel dizi idi
    Kim seyretmemiş? m.q kağıtlar bu ara kafa bırakmadıki. Bahsettiğim gibi millet ne kadar değilim desemde söylediğim her kağıt tutuyor diye Nik benzerliğinden dolayıda rahmetli Mecnur yapmıştı. yani şeytana uysam tosuncuk vakası olmam işten bile değildi. L an zaten ralli var 98 yılında yani çoğu kağıt haftalıkta zaten % 40 yapıyor. Ki bu para falan teklif eden kişiler öyle cahil değil nice meslek erbabından kişiler var içinde.. Yani demem o ki Mecnur yapmaları aynı Şener Şen in Namuslu filimi gibi.. Yalnız Ezelbayraktar o işte nik değil sadece.. Seyrettim tabi ki bana göre Türk Televizyon dizileri içinde benim için 1 numaradır.

Neyse borsaya biste dönersek bana öyle geliyorki spekler k.y. ya zınnık koklatmamak için yemin etmiş gibi. Belirgin bir taban yapma süreci oldu derken spekler yeniden Düşüşe tradeye döndü gibi geliyor bana. Öyleki Tahta yapmak için pek para bile harcamıyorlar artık sanki.. Çünkü hedef kitle belli; çömez yeni giren k.y. ; Düşür , düşeni yeni gelenin kucağına yık biraz üst fiyattan.. Gerçekten çok tehlikeli. Böyle devam ederse Bist Bence değil zaten bitmiştir..!
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6. Arkadaşlar Biden tekrar Covid pozitif çıkmış. 3. Kez. Tekrarlanan covit vartanti çıktığı ve çok fazla test yapılması gerektiği konuşuluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Sn külyutar senin stratejin ve hamlelerin yatırımcılıktan çıkmış inada binmiş..
    Tabiki saygılıyım ve parada senin istediğini yaparsın..
    Ancak düşen bıçak tutulmazmış derler.24,50 lerden yarısını satıp alttan arirabilirdin..
    20,5 çizgisindede aynısını yapabilirdin..
    Böyle inatlaşarak portföyün eriyip gidebilir..
    Bak hissede genel ne yapıyor..
    Arada %3-5 zıplıyor ve hemen coşkuda veriyor sonra pusuda bekliyor..
    Yoksa dibin dibi yoktur..
    56,46,36,26 şimdi 16..
    İnat eden herkes zararda..
    İnsan hissedeyken hep bu şirketin patlayacağını atak yapacağını umut eder ve sürekli bekler.O yüzden arada bir dişardan gözle bakabilmek ve tarafsız düşünmek gerek..
    Bazen kol kesmek en büyük kazançtır..
    Yanlış anlama sana sat demiyorum borsada inatlaşarak yatırım yapanların çoğu üzülmüşlerdir..
    Allah çok büyük kazandırsın inşaallah..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tmsn ye bakıp tekrar yorumlamak lazim benim stratejiyi

İnatçı değilim

Hedefinden emin isem yatarim hissenin üzerine

8. Tmsn forumunda 6.50 iken hisse şunu yazmıştım..

Şu şu beklentilerini hesap edince, bu hissede hedef 50 TL...

Tabi o zaman spdk yamagi cart curt muhabbetlere maruz kaldık. Patron şöyle böyle vs denilip çok yazıldı çizildi herşey er-gec aşkına rücu eder demişim

Şimdide RTA ilk hedef 18 TL, arzular olunca 28 TL, enzim olursa 105 TL diyorum. Herşey er-gec aslına rücu eder.

Zaman gösterecek her şeyi.

Şişecam 5.50 iken hedef 25 yazmışım. Yine spek yamağı denildi.

Yazılarım orada duruyor.

Herşeyin hayırlısı

Sayfa 346/505 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •