Originally Posted by
€vrén
MAC'ta çok uzun zamandır çok banka var, 2019 sonlarından 2020 başlarından beri falan olabilir tam hatırlamıyorum. Çok uzun zaman da sosyal medyada sürekli eleştirdiler kendisini. Naci Ağbal geldikten sonra eleştiriler övgüye döndü. Naci Ağbal gittikten sonra sanırım Haydar da ümidi kesmeye başladı bankalardan. Elbette ucuz diye tutmaya devam etti ama yeni ekleme yaptığını hatırlamıyorum. Galiba bir ara Halkbank'a biraz ekleme yapmıştı Naci Ağbal sonrası dönemde. KAP raporlarına tek tek baksak buluruz. Sonrasında yavaş yavaş önce Vakıfbank, sonra Yapı Kredi, sonra Garanti gibi yükselenleri fondan çıkarmaya başladı. En son İş Bankası Halkbank Akbank vardı galiba. Bunlar arasında da sanırım en ucuz Akbank kalmıştır. Ha bir de malum TSKB var onu eklemişti bir ara. Bu ay çıkardıkları var mı ben de merak ediyorum. TSKB uçtuğu için belki onu çıkarmıştır veya bu kadar coşku varken dursun bakalım demiş midir cidden merak ediyorum. İş Bankası'nda da ağırlık azaltılıyor gibiydi veya fona yeni girişlerle başka şirketler alındığı için görece ağırlık azalıyor olabilir. Halkbank aşırı ucuz olduğu için hep tutuyordu azaltmış olabilir mi satmış olabilir mi meraktayım aynı şekilde. Sonuç olarak bence böyle bir yükselişin böyle bir zamanda olacağını o da pek tahmin etmiyordur. Daha ziyade seçim sonrası veya seçim beklentisinde böylesi bir yükseliş beklenir herhalde. Ha ne olur dediğiniz gibi bu kadar yükselişin arkasından seçim haberi gelirse demek ki sebebi buymuş deriz taşlar yerine oturur, ama seçim yoksa bu yükseliş ne alaka diye izlemeye devam ederiz böyle.
Yer İmleri