Sayfa 346/872 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by Otomasyoncu Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, uzun takip, hisse hareketleri ve takaslardaki değişimleri inceleyerek bende aranıza katıldım. Tavuk sektörünün tavan yaptığı, kar rekorlarının yapıldığı bir dönemde belki bu sene bir güzellik yaparak temettu veya bedelsiz bölünme haberleri vereceğini hayal edip hedefimi 30 tl tutarak süresiz olarak hisseye girmiş bulunmaktayım. Hepimize bol kazançlar.
    aldığın hisse iyidir dostum..bana göre çok da düşüş riski yoktur...en son endeks 104 binlerde iken de fiyatı burasıydı...şu anda endeks 120 de...bedelsiz ve temetü konusu bundan sonra da gündeme gelecektir...bakarsınız bu beklentiyle bile temetü bedelsiz sezonu olan mart aylarında güzel bir prim yapabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aldığın hisse iyidir dostum..bana göre çok da düşüş riski yoktur...en son endeks 104 binlerde iken de fiyatı burasıydı...şu anda endeks 120 de...bedelsiz ve temetü konusu bundan sonra da gündeme gelecektir...bakarsınız bu beklentiyle bile temetü bedelsiz sezonu olan mart aylarında güzel bir prim yapabilir...
    Ovuyorsunda neden hissede degilsin...
    Bedelsiz niye versin.. Zaten adamin elinde... Patron guzel top ceviriyor sahada kimseyi yanastirmiyor... Hisse oneren araci kurumlara bile ters kose ettirdi.

3. topikte bazı sayfalar silindi mi ne oldu ?? biraz önce meta arkadaşımız madem banviti övüyorsun neden çıktın dedi bir de gerel almaz mısın demişti...

banviti seviyorum insan sevdiğini de elbette över...sevdiğiniz bir yavrunuzu övmez misiniz ?? benim de öyledir ..5-6 hisseyi seviyorum..

gerele gelince gerel şu anda somut bir haber gelinceye kadar düşme modunda görünüyor....orda da yorum yaptım ve düşüncelerimiz söyledim...orda 4,10 daha sonra da 3,95-4,00 destekleri var...bu son destek çok önemli vede güçlüdür..oraya ilk geldiğinde muhakak güçlü bir tepki vermesini bekliyorum...belki de kalıcı bir çıkış da yapabilir hiç belli olmaz..

onun dışında temeli banvit kadar sağlam değildir..gerel haber desteği ile buralara çıktı normal şartlarda fiyatı 2 lerde idi...haberleri gelmez ise şu anki temelinin gösterdiği yerlere inme riski dahi var...gerelin önemli miktardaki düşüşlerini görürsem fırsat babında kısa vadeli alabilirim...gerçi bu gün dilimi yaktı ama gene de bir kez daha deneyebilirim..

banvit temel yönden insanı daima rahat ettiren bir yapısı var...her ne kadar düşük hacimler ile hafif düşüyorsa da olası tepkisinin güçlü olacağını bilmek insanı ferahlatıyor...bana göre bilançodan sonra muhakak 28 zirvelerini görecektir...tabi beklediğimiz bilanço gelirse ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by Meta06 Yazıyı Oku
    Ovuyorsunda neden hissede degilsin...
    Bedelsiz niye versin.. Zaten adamin elinde... Patron guzel top ceviriyor sahada kimseyi yanastirmiyor... Hisse oneren araci kurumlara bile ters kose ettirdi.
    biraz önce bu yorumun görünmüyordu...bedelsiz hisse vermesi şirketin sermayesini kuvvetlendirir...piyasalar tarafından kredibilitesini artırır...gerektiğinde ucuz borç buldurur...daha önce de söylemiştim yıllıkta 400-500 milyon tl kar eden şirketlerin bir çoğunun sermayesi 1-1,5 milyar tl civarıdır...

bu kadar kar edecek şirket ya bedelsiz sermaye verir yada temetü verir...türkiyenin birinci tavuk şirketi ,yurdışında da ciddi piyasası olan bir şirketin sermayesinin büyük olması daha uygundur...hele beklenen karlar gelsin o vakit temetü ve bedelsiz mevsiminde biz banviti görürüz..

şirketin zaten %91 civarındaki lotları şirkette...şu anda kurumsallık adına bana göre borsada kalıyorlar...borsada kalmak her yönden şirketin şefaflığını ve kontrol edilebilirliğini artırıyor buda bu şirket ile iş yapmak isteyen başka şirketlere güven veriyor...belki de sırf bunun için borsada kalıyor olabilirler...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    biraz önce bu yorumun görünmüyordu...bedelsiz hisse vermesi şirketin sermayesini kuvvetlendirir...piyasalar tarafından kredibilitesini artırır...gerektiğinde ucuz borç buldurur...daha önce de söylemiştim yıllıkta 400-500 milyon tl kar eden şirketlerin bir çoğunun sermayesi 1-1,5 milyar tl civarıdır...

bu kadar kar edecek şirket ya bedelsiz sermaye verir yada temetü verir...türkiyenin birinci tavuk şirketi ,yurdışında da ciddi piyasası olan bir şirketin sermayesinin büyük olması daha uygundur...hele beklenen karlar gelsin o vakit temetü ve bedelsiz mevsiminde biz banviti görürüz..

şirketin zaten %91 civarındaki lotları şirkette...şu anda kurumsallık adına bana göre borsada kalıyorlar...borsada kalmak her yönden şirketin şefaflığını ve kontrol edilebilirliğini artırıyor buda bu şirket ile iş yapmak isteyen başka şirketlere güven veriyor...belki de sırf bunun için borsada kalıyor olabilirler...
    Patron tahtada topceviriyormus?
    Ya arkadaş bu şirketi iyice anlayın
    Dünya çapında yabanci bir sirketi
    Bizdeki patron sirketleriyle karıştırmayın
    Keko hocam bu isi iyi özetlemiş
    Olay tamamen budur ,yoksa
    Şimdiye kadar kottan coktan çıkmıştı.YTD

6. Banvit yarın 22.30 üzerine atmalı ki yükselen trend devam etsin..

https://invst.ly/6ia1r
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

7. Keko kardeş yine bekleriz. Ben seni sasa da gördüm sasayı da haddinden fazla övdün sen överken 5-6 liralarda sürünen sasa 1 ayda 12-13 lira oldu [emoji23][emoji23] ben de senin mal pazarlamaya çalıştığını düşünmüştüm o zaman ama artık iyi niyetli olduğundan şüphem yok. Umarım hepimiz kazanırız. Senin banviti satmış olman sasaya bakarak bir yükseliş habercisi de olabilir [emoji4][emoji106]

Hakkımızda hayırlısı artık..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

8. Neden bu kadar para çıkışı oldu ? fabrika talan mı edildi:( 22 üstüne atmalı derken 19 lara geldi neredeyse :(

Sayfa 346/872 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •