Valilik : Ýstanbul’da 23 Mart’a kadar gösteri yasaðý getirildi
Ýstanbul’da vatan caddesine çýkan tüm yollar saat 06:00 itibariyle trafiðe kapatýldý . Emniyete ulaþým olan tüm metro seferleri durduruldu
Valilik : Ýstanbul’da 23 Mart’a kadar gösteri yasaðý getirildi
Ýstanbul’da vatan caddesine çýkan tüm yollar saat 06:00 itibariyle trafiðe kapatýldý . Emniyete ulaþým olan tüm metro seferleri durduruldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gazeteci Ismail Saymaz da gezi sorusturmasi kapsaminda goz altina alinmis.
36,69 direncini deldi gecti
37,31 direncini takip ediyor olacagiz.
Viop açýlýþ -5%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saat 09:55:19 itibarýyla Endekse Baðlý Devre Kesici Sistemi Devreye girmiþtir. Borsamýz Pay Piyasasýndaki tüm sýralarda, Vadeli Ýþlem ve Opsiyon Piyasasýnda iþlem gören pay ve pay endekslerine dayalý sözleþmelerde ve Borçlanma Araçlarý Piyasasý Pay Repo Pazarý’nda iþlemler geçici olarak durdurulmuþtur.
Þimdi ülkemize hep dýþ yatýrým gelir,terör yaratanlar onlarlan anlaþanlar suçlu CHP'mi öylemi,ekonomiyi batýranar CHP'mi ?![]()
Yer Ýmleri