Sayfa 347/928 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak açıkcası bende çıkmak istiyorum lakin zarar çok büyük oyuzden el mahkum beklicez diğer takip ettiğim hisseler 100/100den fazla pirim yaptığı için kımıldıyamıyorum nasip diyelim ortak buraları ihmal etme senin değerli paylaşımların burdaki diğer ortaklar ve benim için önemli

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ortak haklısın dereyi geçerken at değiştirmek kolay değil..tekrar geleceğim daha fazla lot alarak yukarıdan olması önemli değil lotum artıp gelmişsem sıkıntı yok....şu ana kadar aldığım hisselerden halkbank gubrf den biraz eksi performans gösterdi ama ondanda çok fazla ümitliyim...2,6 fk banka hissesi mi olur çok sert alım gelecek ama zaman tahmin etmek zor....şimdilik gubrf sattığıma pişman değilim....gubrf 3,30 lara giderse benim hisseler çıkarsa çok daha fazla hisse alır yine gelirim....ama benim planlarım hep aldığım hisselerin ve gubrf nin yukarı gideceği varsayılarak yapılmış bir taktik...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Bol Şanslar..............iyi hafta sonları olsun......

şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :

buradan formu doldurun :

YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi

buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
    İZLEME >>> TAKİP LİNKi
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

3. abd iran nükleer anlaşmasından çekilmekten bahsediyor....deli yapamaz dediğimiz herşeyi yaptı....hisse bunu olumsuz fiyatlar mı acaba yoksa fiyatlarda mıdır acaba....

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    abd iran nükleer anlaşmasından çekilmekten bahsediyor....deli yapamaz dediğimiz herşeyi yaptı....hisse bunu olumsuz fiyatlar mı acaba yoksa fiyatlarda mıdır acaba....
    Ortak daha neyi olumsuz fiyatlayacak kol gibi girdi zaten sen bile mal sattın bizi müjde ara çevirmezler ya...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Ortak daha neyi olumsuz fiyatlayacak kol gibi girdi zaten sen bile mal sattın bizi müjde ara çevirmezler ya...ytd

ortak bilmiyorum sence risk yok mu...bu deli çekilecek demedi deme....bizde beğenmediğimiz ankara anlaşmasını bozalım 100 yıl olmuş kağıt üzerinde musul verilmiş hatta fırat kalkanı bölgesi de dahil....adam uluslararası anlaşmayı bozmak istiyor bizde 100 yıl önce kağıt üzerinde verdiğimiz yerleri gündeme getirebiliriz...bu anlaşma bozma işi bizde kendi açımızdan bakabiliriz.....

6.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku

umarım sattıklarımdan daha fazlasını alarak dönerim....karayama ve sonrası yöneticiler beni bu şirketten soğuttu....

7. 2015 de hektas 2 liraydı gübre 9 lira, şimdi gübre 4 lira bile yok ,hektaş 12 lira, ne boktan yönetim ve şirketmis arkadaş.bunlar hain insanlar.

8. Bok çuvalı düştüğü yerden kalkamıyor.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 347/928 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •