Sayfa 347/650 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Cevabını kendiniz vermişssiniz zaten forumdaşım Alttan almış ve malının fiyatını yükseltmiş bu kadar basit Her aşağı gelişte parası varsa daha üstten çaktıklarını yerine koymaya çalışabilir.Halka arzcı arkadaşlar(halka ırz olamayınca ) dağılıverince ne kadar rahatladı topc değilmi! Boş işler olduğunu anlatmaya çalıştık ama bilinçli olarak pompalattırdılar onlara halka ar havucunu!!! Onlarada yazdırdılar yazın biz malı verelim diye! Sonra!?Halka arz iptal üstten çaktıklarımızı bize iade edin! Hırgızzz vaarrr

Ytd.Değildir.

2. Dikkat ediyorumda Her kötü haberden önce kağıdı biraz yükseltiyorlar,haber geldikten sonra Ver elini 2.1x ler.
    Şimdi kötü bilanço gelsin bakalım ne olacak..yukarü devammi edecek yoksa aşağamı vuracak.

3. Güzel ahlak devam.. Aslında hep birilerine kızmaya gerek var mı bilmiyorum.. Ya Yatırım yapmayacağız ya da sabredeceğiz.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Senin sinirlerinmi alınmış güzel ahlak! ? Kızma kimseye senin yatırımın varmı bu senette?onu söyle lütfen!ha olsada polyannacılık yapabilirsin bize de karnımız tok!Anladın?

5. Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Senin sinirlerinmi alınmış güzel ahlak! ? Kızma kimseye senin yatırımın varmı bu senette?onu söyle lütfen!ha olsada polyannacılık yapabilirsin bize de karnımız tok!Anladın?
    Sayın mobiussoros,
    Aslında patronların ne kadar güzel ahlaka sahip olduğunu yazmaya çalıştım. Mesajım anlaşılmış ancak patron yazmadığımdan siz de haklı olarak yanlış anladınız.. Ne umutlarla Yaklaşık 3 ay taşıdım ancak son kafein haberini gönderdiklerinde beni de döktüler.. Şuan izliyorum, izlesem de can sıkıcı.. Kalan arkadaşların yorumlarını görünce elbette üzülüyor insan.. Yanlış anlaşıldım. Ben hep sizlerle aynı taraftayım. Saygılar

Sent from my D6503 using Android mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Sayın mobiussoros,
    Aslında patronların ne kadar güzel ahlaka sahip olduğunu yazmaya çalıştım. Mesajım anlaşılmış ancak patron yazmadığımdan siz de haklı olarak yanlış anladınız.. Ne umutlarla Yaklaşık 3 ay taşıdım ancak son kafein haberini gönderdiklerinde beni de döktüler.. Şuan izliyorum, izlesem de can sıkıcı.. Kalan arkadaşların yorumlarını görünce elbette üzülüyor insan.. Yanlış anlaşıldım. Ben hep sizlerle aynı taraftayım. Saygılar

Yanlış anladım gerçekten Kusuruma bakmayınız.Saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Yanlış anladım gerçekten Kusuruma bakmayınız.Saygılar.
    Sizi tanıdığımdan ve aynı tarafta olduğumuzu bildiğimden ayrıca iyi niyetinizden şüphem olmadığı için beni yanlış anladığınızı/anlatamadığımı düşündüm. Sıkıntı yok sayın mobiussoros. Ama siz de iyi kötü beni tanıyorsunuz herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.. Saygılar

Sayfa 347/650 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •