Sayfa 347/990 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün sabah eksi açılış olunaca dedim ki, bu düşüş yapacak olsaydı artı gaplı açar gelene geçene basar ve akşam pazarı olur du ama eksi açıp günici artı yaptı ve nötr kapatmaya çalışıyor olması bana düzeltmenin bittiğini ve yakında go go tar tar yapacağını düşündürtüyor.
    Sen yinede arafta kalmaya devam et, kesin ve garanti bir işaret henüz yok
    Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar olsun.
    Bugün nasıl açıldı nasıl davranış sergiliyor bakamadım, uzun ve orta vadeli görünüş bizi vobcuları ilgilendirmiyor, günlük takılıyoruz, hergün para dağıtıyorlar burda
    bazı arkadaşlar bugün akşam pazarı olur mu diye soruyor.
    Bence olmaz
    Hamdım Piştim Yandım

2. dünya lideri derken gerçekçilermiş...

Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Kılıcdar'ın gereksiz uyarıları sebebiyle bekleme moduna geçmiş olabilirler...

Çok yanlış yapıyor, aslında devamlı gündeme getireceğine bir kez söyledikten sonra beklese ben dememiş miydim demenin getireceği prim daha fazla...

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    F_KOZAL ..1 adet 530.51 yazmıştım..gelmiş...
    enteresan..nasıl verdi??

]
    KOZAL bereket versin.. 1 lotta 2.000 TL verdi..

5. para dağıtılıyor gerçekten saraydan ulufe...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Başta ben olmak kaydıyla, hiç kimse gelecekte ne olacağını bilemez. Hayranlıkla takip edilen roketçi fenomenler de.
    Odaklanmanız ve öğrenmeniz gereken; Ne olduğunu DOĞRU görebilmek ve ne olursa ne yapacağını biliyor olmak!!

7. 'Kriz kahini' Roubini:
    ��Enflasyonun istenilen bir şey olduğunu söylemiyorum ancak ondan nasıl kaçınılabilir olduğunu da bilmiyorum
    ��Büyük istikrar dönemi bitti, büyük stagflasyon dönemine giriyoruz
    https://sputniknews.com.tr/20230116/...065783446.html
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Bugün tadı yok gene. Öğleden sonra da bankalara gömerler. Tertemiz oluruz. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 347/990 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •