Ne bileyim yav daha da gübre hissesi almam yazýnca aha bir mürid daha gitti diye üzüldüm
Kaçan kaçtý içimize birde yalnýzlýk kalmasýn elimizde CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatýrým tavsiyesi deðildir.
ben dünden sonra her tabandan ufak ufak gubrf alýyorum, buradaki amacým yatýrým deðil olursa kýsa vade kar alýp çýkacaðým olmazsa zaten buradan kol gibi zarar var koymaz satýp çýkarým.
Borsanýn genelinde yabancý sýcak parayla giriþ yapsýn diye ortam hazýrlýyolar bence.
Ytd elbette.
Genel olarak bir iþletme ihracat oraný makul düzeyde ise mutlaka ihracat yapmalý uzun orta vadede 10 20 yýlda kendimi çok parlatýr.Finansal risklerini elemine eder.Rakipleriyle mücadele eder.Kiþinin bagýsýklýk sistemi ne ise ihracat da odur.
Hektas ýn acilen global pazara sarýþ yapmasý lazým.
1940 sonrasý Türkiye ekonomisinde bir iþletme ayakta durmasý için büyümesi için mutlaka ihracatý önemsemesi lazým.
Ytd syg
Hep hevesleniyordum onlara,ayný sektörüz fklar bile ayný onlar çýkýyor biz düþüyoruz diyordum.O tarafa da acýmadýlar ne yazýk ki.
🔴SPK: Enflasyon Muhasebesi Duyurusu
◾31.12.2023 tarihi itibariyle sona eren hesap dönemlerine ait yýllýk finansal raporlarýndan baþlamak üzere enflasyon muhasebesi uygulanacak.
Þimdi 4.ceyrek bilançosunu enflasyon muhasebesi uygulanmýþ olarak mý göreceðiz?
Yer Ýmleri