Evet ilginç olmuş, bu saatte BofA 900 mlyn ile en iyi alıcı, normalde açılışla beraber en iyi alıcı olur sonrasında satış tarafına geçerdi, bugün farklı bir strateji deniyor olabilir![]()
Evet ilginç olmuş, bu saatte BofA 900 mlyn ile en iyi alıcı, normalde açılışla beraber en iyi alıcı olur sonrasında satış tarafına geçerdi, bugün farklı bir strateji deniyor olabilir![]()
Badem bofası 1 milyarı buldu sağ şeritte ne alıyor geçen burada anlattığımız bımas endeks ağırlığı olan tahta ne alıyor en çok dayak yiyen ykbnk bunlar gözüken uçurtma arkalarına kuyruk yapıyor ipi koparmazsa gökyüzünde tutmaya çalışıcak uçurtmayı rüzgar kesilirse ne olacağını yazmaya gerek yok![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Short kapatmıyor ise dün kendine yapılan 1 m birazdan ya da öğlen satar
Short kapatıyorsa Düzeltme bitmistir
BustON Haber
@Bustonhaber
·
12s
Paris Olimpiyatları’nda skandal yaşandı.
Olimpiyat yetkilileri, Kazak ve Azeri sporcuların bayraklarıyla sevinç yaşamasını engelledi.
Amerika ve Japonya bayraklarıyla sevinç yaşayan sporcular herhangi bir sorun yaşamadı.
böyle olimpiyatın A.K yım
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Patek 108 tale olmuş ya la![]()
gizli olacak bir şey yok. herkese açık veriler. varlıkları, satışları, yatırımları çok iyi şirketler var.
sırayla ilk aklıma gelenler: şişe, polho, bobet, yatas, klkim, eupwr, naten (bunu zararına tutuyorum) alka, alkim, euren (bunun hikayesi sasanın ilk zamanları gibi), soke.
ilk aklıma gelenler. kurcalasam bir bu kadar daha çıkar.
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri