Sayfa 348/940 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. öğlen seans arasi pasta paylasabilir misiniz..

2.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

4.  Alıntı Originally Posted by kurthan Yazıyı Oku
    Bu bedelli yapılacak hemde en tabandan neticede kulüp seninle aynı şartlarda girmiyor bedelliye sen bir lota bir tl o bir lota bir kuruş veriyor sermaye tavanı 100 mil 500 e çıkarması gerek daha bir bedelli daha yapacak ilerleyen zamanlarda bedelli açıklamasını iyi okuyun. Sermaye tavanı nı tutulması lazım yoksa uefa kriterleri gereği transferlerde engel çıkıyor. Ytd

kurthan
    Yaw bu kadar da uydurulmaz ki. Sermaye tavanını tutması lazımmış.
    Sermaye tavanı, genel kurul kararı beklemeden yönetim kurulunun kararıyla yükseltebileceği maksimum sermaye oranıdır, bu oranın üstünde genel kurul kararı gerekir. Hemen hemen bütün hisselerde de sermaye tavanı kararı vardır zaten.
    Birine bilgi verecekseniz önce kendiniz öğrenin.
    Kolay olacak mı? -Hayır
    Buna değecek mi? -Kesinlikle evet

5. Bir de bedelli olunca ky kendi ayağına sıkıyo. Yukarda görüyorum ne yorumlar, şöyle bittik böyle mahvolduk, sanki şirket kottan atıldı, ilk defa mı bedelli görüyosunuz.

Bir de şu var bedelliye katılmazsak zarar ederiz bedelliye katılmak zorunlu diye ısrarla yazanlar var. Yok öyle bişey, o rüçhanlar size neden veriliyo. Satarsın rüçhanlarını alırsın tspory ni, ben bedelliye katılmıyorum dersin, bölünmeden dolayı zarar da etmezsin olur biter. İsteyen katılır isteyen katılmaz.

Onaya gelince spknın onaylamayacağı bi durum yok bence ortada, onaylanır; ama bu fiyatlardan bedelliye katılımın çok düşük olacağı kesin, bence başarısız bi bedelli olur. Ha klüp başarısız bedelli istiyosa, mesela hisse ağırlığını arttırmak için o başka tabi.
    Kolay olacak mı? -Hayır
    Buna değecek mi? -Kesinlikle evet

6.  Alıntı Originally Posted by erdem06 Yazıyı Oku
    Bir de bedelli olunca ky kendi ayağına sıkıyo. Yukarda görüyorum ne yorumlar, şöyle bittik böyle mahvolduk, sanki şirket kottan atıldı, ilk defa mı bedelli görüyosunuz.

Bir de şu var bedelliye katılmazsak zarar ederiz bedelliye katılmak zorunlu diye ısrarla yazanlar var. Yok öyle bişey, o rüçhanlar size neden veriliyo. Satarsın rüçhanlarını alırsın tspory ni, ben bedelliye katılmıyorum dersin, bölünmeden dolayı zarar da etmezsin olur biter. İsteyen katılır isteyen katılmaz.

Onaya gelince spknın onaylamayacağı bi durum yok bence ortada, onaylanır; ama bu fiyatlardan bedelliye katılımın çok düşük olacağı kesin, bence başarısız bi bedelli olur. Ha klüp başarısız bedelli istiyosa, mesela hisse ağırlığını arttırmak için o başka tabi.
    Açıklayıcı ve yararlı bir yorum dünden beri art niyetli yazıları okumaktan sıkıldım.şu durum ky’nin panik halinden büyük oranda

7.  Alıntı Originally Posted by erdem06 Yazıyı Oku
    Bir de bedelli olunca ky kendi ayağına sıkıyo. Yukarda görüyorum ne yorumlar, şöyle bittik böyle mahvolduk, sanki şirket kottan atıldı, ilk defa mı bedelli görüyosunuz.

sn erdem06 bedelliye katılım nasıl düşük oluyor ? diyelim herkes hissesini sattı birileri alıyor olacak sonucta degil mi ? hisse bölündü ve siz elinizden rüchanları cıkardınız diyelim ama başkası gene alacak bu rüchanları ve her türlü katılım olmuş olmayacak mı ? ben burayı hala anlamadım acıkcası ?

8. Rüçhan hakkını kaçtan açacak arkadaşlar bu meret ben şahsen katılmak istemiyorum 50 bin lot var 100 bin lira ödeyemem şu anki durumlara göre bilen biri yazabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 348/940 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •