-
22,96 dan kapadı. Tahtacı , fiyatı ucuzlattıkça ekleme yapıyorum.
Bugün de 23 TL. den 800 Lot ekleme yaptım.
Fiyat , bir türlü yükselmiyor , bu sinir bozucu , ama bir taraftan da iyi oluyor. Lot sayımı sürekli artırıyorum.
Elbet , birgün yükselip yüzümü güldürür. O gün gelene kadar toplamaya devam.
-
Hissenin yüzüne bakan yok. Bu da , tahtacının işini kolaylaştırıyor. Yukarılardaki malları topladıktan sonra , fiyatı aşağıya sürerek , hissenin pirim yapmadan kapatmasını sağlıyor. Böylece , ertesi gün yine ucuz fiyatlardan topluyor.
Hisseye ilgi olsa , böyle kolaylıkla , ucuzdan toplayamaz , ama yapacak birşey yok. Sabırla beklemek ve o aşağıya sürdükçe , lot arttırmak gerekiyor diye düşünmekteyim.
-
QNB FİNANS FİNANSAL KİRALAMA
Sermaye : 115 Milyon
Son kar : 283 Milyon
Fiili dolaşım : 0,59 .......FK : 42,19......PD / DD : 9,90
Fiyat : 131 TL. ( 16.12.2022 Saat : 17.10 verisi. Kapanışta bir veri daha gelecek )
Bari yukarıdaki verilerden utan da , fiyatını yukarı sür.
Son düzenleme : By Akıl; 16-12-2022 saat: 17:10.
-
Evet kar sermaye orani qnbfl den daha iyi olmasina ragmen birisi
131 otekisi 23. Bu kabul edilebilir degerler degil.
-
Her gün bir aracı kurumdan yüklü satış yapılarak baskı kuruluyor. Cuma günü garanti 59 bin lot net satış yaptı. Bezdirme hareketlerine devam ediyor. Etsin bakalım . İsterse 20 altına salsın bilanço bozmaz ise no problem...
-
Halka açık 6.664.000 hisse var. 23 TL. ile çarparsak 153 Milyon TL. eder. Höstadlar için , bu para çerez parası.
Bebek hisse arayan höstadlardan biri hisseye girse , kolayca halka açık lotları süpürüp , fiyatın çok yukarılara çıkmasını sağlayabilir.
Ama , şimdilik bu olmuyor. Höstadlar başka hisselerle meşgul. Bunu da keşfedenler olduğunda , bizim de yüzümüz gülecektir.
-
23, 72 kapadı.... İte kaka gidiyor.... Tat vermiyor, ama bekleyeceğim.
-
23,20 den kapadı.... Kan kaybı devam ediyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri