Artan

484,00 10 18:10
286,25 9.99 18:10
289,25 9.98 18:10
12,24 9.97 18:10
295,50 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

78,40 -9.99 18:10
39,54 -9.97 18:10
37,04 -9.97 18:10
16,09 -9.96 18:10
229,90 -9.93 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

10.047.116.287,75 18:10
7.132.495.674,06 18:10
6.016.189.385,14 18:10
5.796.789.847,70 18:10
5.651.868.803,60 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 348/584 ÝlkÝlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon
Arama sonucu : 4777 madde; 2,777 - 2,784 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by EKSÝPNOS35 Yazýyý Oku
    Þu an ki görüntüde Sanko ve Tarman bu satýþýn olacaðýna pek inanmýþ gibi gözükmüyor yada bu kadar yýl hain planlar yapýp hisse fiyatýný bu hale getirdikten sonra inanmak iþlerine gelmiyor,eðer yönetim sað gösterip sol vurur ve bu satýþý ansýzýn baþarýlý bir fiyattan tamamlarsa Sanko ve Tarman hisseyi sýfýr maliyetle deðerine taþýma þanslarý var iken taþýmadýklarý için tarihi bir hata yapmýþ olacaklar,yönetim müthiþ bir hamle yaptý bakalým diðer aktörler buna karþýlýk doðru hamleyi yapabilecekleri,bazýlarý için bu kadar yýl haince þirketi ve yatýrýmcýyý zor duruma düþürmek adýna hisse fiyatýný bu hale getirdikten sonra gelinen durum, yönetimin son hamlesinden sonra inanýlmaz bir handikap oldu... Teklif mutlaka gelecektir, böyle tarihi fýrsatlar her zaman gelmez, normal þartlarda yüzlerce milyon dolarý masaya koysanýz bile alamayacaðýnýz bir varlýk þu an masada...son ve en doðru kararý yönetim verecektir, net olan þey son çeyrekte mali yönden çok farklý ve þirketi rahatlamýþ olacak planlarýn yönetim tarafýndan tereddüt etmeden uygulanacaðý çok net olarak görülüyor,kesin olan þey ise meydanýn bu saatten sonra sizin gibilere asla býrakýlmayacaðý...Siz bence yüzde 50 primi deðilde hisseyi manipüle ederek oluþturulan müthiþ iskontoyu düþünün,çimento fabrikasý kurmanýn ton baþýna maliyeti ne kadar ve bu tür fabrikalar tonu kaç dolardan satýlýyor? Birazcýk araþtýrýn isterseniz.
    Sanko GK da bazý maddelere þerh düþürdü.Bunu neden yaptý?
    Hala Hisse Geri alýmý olmadan kalýcý hisse fiyatý yükseliþi olacaðýný sanmýyorum.
    Bu fiyatlardan YÖNETÝM ALIM yapmýyorsa kimse yapmaz. Alýþlarýn AKTÝF þekilde yapýlmasý
    ancak fiyat istikrarýný saðlar. Daha önce ortaklardan biri almýþtý (BE - 170k civarý) PASÝF ALIÞLARLA....
    Ani alýþlar þart....

ytd.
    Saygýlar,

2.  Alýntý Originally Posted by EKSÝPNOS35 Yazýyý Oku
    Þu an ki görüntüde Sanko ve Tarman bu satýþýn olacaðýna pek inanmýþ gibi gözükmüyor yada bu kadar yýl hain planlar yapýp hisse fiyatýný bu hale getirdikten sonra inanmak iþlerine gelmiyor,eðer yönetim sað gösterip sol vurur ve bu satýþý ansýzýn baþarýlý bir fiyattan tamamlarsa Sanko ve Tarman hisseyi sýfýr maliyetle deðerine taþýma þanslarý var iken taþýmadýklarý için tarihi bir hata yapmýþ olacaklar,yönetim müthiþ bir hamle yaptý bakalým diðer aktörler buna karþýlýk doðru hamleyi yapabilecekleri,bazýlarý için bu kadar yýl haince þirketi ve yatýrýmcýyý zor duruma düþürmek adýna hisse fiyatýný bu hale getirdikten sonra gelinen durum, yönetimin son hamlesinden sonra inanýlmaz bir handikap oldu... Teklif mutlaka gelecektir, böyle tarihi fýrsatlar her zaman gelmez, normal þartlarda yüzlerce milyon dolarý masaya koysanýz bile alamayacaðýnýz bir varlýk þu an masada...son ve en doðru kararý yönetim verecektir, net olan þey son çeyrekte mali yönden çok farklý ve þirketi rahatlamýþ olacak planlarýn yönetim tarafýndan tereddüt etmeden uygulanacaðý çok net olarak görülüyor,kesin olan þey ise meydanýn bu saatten sonra sizin gibilere asla býrakýlmayacaðý...Siz bence yüzde 50 primi deðilde hisseyi manipüle ederek oluþturulan müthiþ iskontoyu düþünün,çimento fabrikasý kurmanýn ton baþýna maliyeti ne kadar ve bu tür fabrikalar tonu kaç dolardan satýlýyor? Birazcýk araþtýrýn isterseniz.
    Adamlarýn kaçýrdýðý fýrsat bu kadar büyükse, kaybedilenler ne kadar dýr acaba ?

Ýddialý ol, fabrika kur sonra da, elden çýkartmak için gönüllü ol.

Ancak bu kadar ezik olunabilir..

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    uþak-Ýzmir
    Gönderi
    998
    Sayin Eksipnos35 siz ve diger birkac kisi yazdiginiz olumlu beklentilerle yatirimcilara hep pozitif havayi gosterdiniz....sonucta ky her daim kaybetti. Ne hikmetse sirket sizin hayra ve olumlu beklentiye yordugunuz dusuncelerinizi her seferinde bosa cikardi. Kufredip saydiran ky yaninda bircok kurucu yatirimcida hisselerini satmak zorunda kaldi. Halen ayni tempo siz yazmaya sirkette got.n got.n gitmeye devam ediyor. Hatta siz yazinca assagi yonlenme paronayisi bile olustu..... Alinan karar sonucu bir satis olursa Baticim icin iyi olsada
    gelinen noktanin yonetim tarafindan tam bir basariszlik cuvallama.... taklaya gelme gercegini ortemez....bilakis percinledi. Yani demem o ki.... bunlarin yaptigi planla yola cikan hep yaya kaldi.
    Bu alinan kararinda bir altyapisi yoksa yeni bir alicengiz olarak tarihe gecer....yalandan kim olmus diyenleri hakli....hisseye basanlarida karli kilar.
    Yonetim hala ben bildigimi okurum derse.....bunlar isin dogrusu icin ana
    okulundan baslayarak bir tekrar yapmalarini oneririm. Isadamligi zor is helede ulkemizde. Ama bu ekibin yeterince zamani oldu ...2007 den beri koyduklari performans ortada.
    Verdikleri sozler ve yaptiklari ortada.
    Ne yapacaklarsa kendileri yapacaklar
    elinoglu senin yapmadigin alimi yapipda birde fiyatinimi yukseltiverecek....[emoji23]
    Saldim cayira mevlam kayira... modu.
    Velevki yine birsey yapmadilar....
    “50K 1+1....80K 3+1”
    Saygilar.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alýntý Originally Posted by Kyno Yazýyý Oku
    Sayin Eksipnos35 siz ve diger birkac kisi yazdiginiz olumlu beklentilerle yatirimcilara hep pozitif havayi gosterdiniz....sonucta ky her daim kaybetti. Ne hikmetse sirket sizin hayra ve olumlu beklentiye yordugunuz dusuncelerinizi her seferinde bosa cikardi. Kufredip saydiran ky yaninda bircok kurucu yatirimcida hisselerini satmak zorunda kaldi. Halen ayni tempo siz yazmaya sirkette got.n got.n gitmeye devam ediyor. Hatta siz yazinca assagi yonlenme paronayisi bile olustu..... Alinan karar sonucu bir satis olursa Baticim icin iyi olsada
    gelinen noktanin yonetim tarafindan tam bir basariszlik cuvallama.... taklaya gelme gercegini ortemez....bilakis percinledi. Yani demem o ki.... bunlarin yaptigi planla yola cikan hep yaya kaldi.
    Bu alinan kararinda bir altyapisi yoksa yeni bir alicengiz olarak tarihe gecer....yalandan kim olmus diyenleri hakli....hisseye basanlarida karli kilar.
    Yonetim hala ben bildigimi okurum derse.....bunlar isin dogrusu icin ana
    okulundan baslayarak bir tekrar yapmalarini oneririm. Isadamligi zor is helede ulkemizde. Ama bu ekibin yeterince zamani oldu ...2007 den beri koyduklari performans ortada.
    Verdikleri sozler ve yaptiklari ortada.
    Ne yapacaklarsa kendileri yapacaklar
    elinoglu senin yapmadigin alimi yapipda birde fiyatinimi yukseltiverecek....[emoji23]
    Saldim cayira mevlam kayira... modu.
    Velevki yine birsey yapmadilar....
    “50K 1+1....80K 3+1”
    Saygilar.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Siz zaten sadece her þeyi eleþtiriyorsunuz, varsa baþka bir çözüm öneriniz söyleyin,kaç aydýr reaksiyon almadýklarý için eleþtirdiniz, þimdide alýnan reaksiyonu, benim yazdýklarýmý tekrar okuyun, ben olaylarý olumlu ve olumsuz tüm yönleri ile yazýyorum, kimseyi etkilemek gibi bir niyetimde yok, hissede herhangi bir iþlemimde...

5.  Alýntý Originally Posted by izmirli_hoca Yazýyý Oku
    Adamlarýn kaçýrdýðý fýrsat bu kadar büyükse, kaybedilenler ne kadar dýr acaba ?

Ýddialý ol, fabrika kur sonra da, elden çýkartmak için gönüllü ol.

Ancak bu kadar ezik olunabilir..
    Yapýlan iþ ticaretse alýnýrda, satýlýrda, yeterki doðru zamanda doðru fiyata alýnsýn ve satýlsýn, ben tam tersini düþünüyorum, verilen mesaj net, bu þirket ezik deðil, masa sandalye þirketi hiç deðil, gerekirse en deðerli iþtiraki masaya koyar gidiþatý deðiþtiririm mesajý,satýlýr yada satýlmaz orasý ayrý bir konu... Satýlýrsa borçlar sýfýrlanýr ve yola güçlü bir ana þirket artý karlý iþtiraklerle devam edilir, belkide bir GYO kurulur ve yola baþka kulvarda devam edilir, sonuç her þey daha güzel olacak diye düþünüyorum.

Þirket kap açýklamasýnda blok veya kýsmi satýþ olarak belirtmiþ.Ya iþi çimento olan birine ellerindekilerin tamamýný satacaklar yada bir fona bir kýsmýný.Fona satýlýrsa farklý senaryo çýkabilir ortaya
    Her þey çok güzel olacak

Ortada bir satýþ haberi var...Þirkete kimse güvenmediðinden bu haber hisseye pek fayda saðlamadý...Ýzlemeye devam ...Haber düþtüðünde alým fýrsatý mutlaka olacaktýr....

8. BSOKE bütün hak ve yükümlülüðü ile satýþa konu olacaðýna göre verilecek teklif ancak 100 milyon dolar edebilir, burdan da BTCIM e 75 milyon dolar gelir diye düþünüyorum...

Sayfa 348/584 ÝlkÝlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •