Bu sayfada sürekli Kent hissesi kötüleniyor. Sebebini merak ediyorum. Kent sayfasında böyle bir olaya ise hiç rastlamadım. 1 haftaya yakın kent'deyim. Tatil paramı çıkardım. Sanırım kötü bir şey yaptım![]()
Bakiyem dediğiniz rakamın kat ve kat üstünde. Ben buradan karton yükselince arkadaşların kazandığını görünce mutlu olurum. Size de insanları sevmeyi ve mutlu olmayı tavsiye ederim. Allah size akıl vermesin. Merhamet ve sevgi versin. Ben dün tavanın 10 kademe altında kent satıp tabandan tekrar aldım. Sizin tabirinizle akılsız olduğum için olabilir. Tanımadığınız insanlar hakkında yorum yaparken daha dikkatli olun. Kaybetmek sizi agresif yapmış. Bol kazançlar. Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu dikkatimi çekiyor, kağıt diplerde sürünürken eskiler hariç yazan çizen yok. Belli bir yükseliş sonrası ise güzellemeler, beklentilerin yükselmesi ile ilgili yazıların çoğalması, önümüzdeki sürece bakalım geçmişi boşverin denmesi, hatta ve hatta patrona teşekkürler! edilmesi bana pek manidar geliyor. Bazı şeyleri kanıtlamak için Firmaların ihracat ile ilgili belgelerinin paylaşılması ayrıca düşündürücü. Yanlış biliyor olabilirim, bu belgeler ya firmadan temin edilir, ya gümrük işlerini yapan firmadan, ya da gümrükten. Ayrıca bunların paylaşılması da suçtur diye biliyorum. Neyse kusura bakmayın yine sesli düşündüm. [emoji16][emoji16][emoji16]
Dedem yavaş vur. Bilançocu, Amerikanya ya ihracatçı gençlerin canını acıtıyorsun. Bak dedem bu gençler idealist, hevesli gençler. Yapma dedem onlar etti sen etme, heveslerini kırma.
Cahillik mutluluktur!
Yer İmleri