önümüzdeki hafta, yani cumartesi biz de gitmwye niyetliyiz dedeağaç'a ama bir akşam kalmak için ne booking ne airbnb'de tek bir yer bile bulamadım.. hanım tarafından edirneli olduğumuz için 2 günlük gidelim dedik yer bulamıyorum.. en kötü kapıkule hemen öbür tarafı oresteia'ya gidip bir balık restoranına gideceğiz, mükemmel bir restoran mırmır, ve garsonların hepsi türkçe konuşuyor.. oresteia türkçe adıyla kumçiftliği (ve kayınpederin memleketi).. yunanistan'ın hiç bir yerinde kendimi yabancı bir yerdeymiş diye hisstmedim, atina'daki otelde tanıştığım teksitl işi yapan kıbrıs rumu çekici hatun türk olduğumu öğrendiği an benden soğudu, ama ben sonra bu soğukluğu ısıtmayı başarmıştım, pasaport önemli ama çok önemli değil..
dedeağaç en popüler bi avm var, jumbo galiba adı, hanım illa gideceğiz diye gittik, ben girmedim açık otoparkta beklerken benim gibi eşlerini otoparkta bekleyen türkçe konuşan abilerle tanıştım- onlar tavsiye etti mırmır'ı.. tabii, türkçe konuştukları için tanıştık abilerle, mutlaka oraya gitmeniz lazım diye tavsiye ettiler, boşuna değilmiş

Yer İmleri