Sayfa 348/1006 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Viop - XXII

1. Düştükçe alacaz bu döngü böyle maalesef ky kaybetmeye mahkum en güzeli ev al araba al altın al döviz al...bir şekilde bu varlıklar illaki net yükseliyor reel getiri sağlıyor..ama hisse ciddi çok ciddi riskler barındırıyor... sonuçta 2 tane robot yapay zekanın avcunun içindesin ne bekliyon ki...2 tane çizgi çekip kazancan mı yani? 2 tane de indikatörle... şu 2 tıkla bollinger çızıp bant mant hikayeleri de efsane ... en son elliot a takıldık... o da grafik değiştikçe sayımlar değişiyor... iyi de analiz her yeni barla değişecek ise neye göre işlem yapacan...işin aslı biz kyleri sürü gibi gütmek... Biz hareket ettikçe de etimizin lezzeti artiiiii.... tabi vakti gelince palacım kesip afiyetle yer... tabii long short farketmez...bugün long kardeşleri yer yarın shortları yer....bu sisteme parayı soktuğun an...geçmiş olsun... yeni KY kardeşler anladınız siz eskiler zaten beni çok iyi anladı )

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Tcell polho sabah aldilar
    Oglen olmadan Geri iade

3.  Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Düştükçe alacaz bu döngü böyle maalesef ky kaybetmeye mahkum en güzeli ev al araba al altın al döviz al...bir şekilde bu varlıklar illaki net yükseliyor reel getiri sağlıyor..ama hisse ciddi çok ciddi riskler barındırıyor... sonuçta 2 tane robot yapay zekanın avcunun içindesin ne bekliyon ki...2 tane çizgi çekip kazancan mı yani? 2 tane de indikatörle... şu 2 tıkla bollinger çızıp bant mant hikayeleri de efsane ... en son elliot a takıldık... o da grafik değiştikçe sayımlar değişiyor... iyi de analiz her yeni barla değişecek ise neye göre işlem yapacan...işin aslı biz kyleri sürü gibi gütmek... Biz hareket ettikçe de etimizin lezzeti artiiiii.... tabi vakti gelince palacım kesip afiyetle yer... tabii long short farketmez...bugün long kardeşleri yer yarın shortları yer....bu sisteme parayı soktuğun an...geçmiş olsun... yeni KY kardeşler anladınız siz eskiler zaten beni çok iyi anladı )

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abi zaten oyle bi tek el den sahiplik varki mart sonrasi yan kagitlarla endeks yuzde 25 gitti ama baba kagitlar yerinde saydiydilar

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Demir yumruğunu indirmiş doların başına sayin ekonomi yönetimimiz. Tl Faizleride londrada %170 oldu diyor nuri sevgen.
    Yetmez ama evet.
    Bana 674.9 a kadar dolar fonu veren cengavere teşekkür eder, devamını beklerim.

5. Benjamin spotta geri dondu ama vadelide tık yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    THAYO,PGSUS,TAVHL...bunlar uçuşta bugün... %3,5 ve 5 arası primliler....

7. Ohhh serinleye verdik 💓🐻🤞

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    THAYO,PGSUS,TAVHL...bunlar uçuşta bugün... %3,5 ve 5 arası primliler....
    eceli gelen hisse uçmaya başlarmış
    thy iptal edilen uçuşlardan ne kadarını geri ödemiş bir açıklama yapsın ayın 3 ünde ve 8 inde olan 2 uçuşumu birden iptal ettiler iade işlemini yapın dedim eylül ayına kadar iade etmeyeceklermiş isterseniz 1 yıllığına açığa alalım diyorlar ama sadece benim adıma ve sadece aynı hatta açığa alıyorlar. 250 tl lik uçuşa bayramın son günü diye 440 tl ödedim. şimdi aynı hatta 3 ay sonra gittiğimde bilet fiyatları 300 tl ise 440 tl yi geri ödeyecekmisiniz diyorum hayır sadece bir bilet açığa alıyoruz diyorlar başka ile uçmama müsade edecekmisiniz hayır sadece iptal ettiğimiz yere bilet veriyoruz diyor adamlar resmen aştideki doğu ve güneydoğu anadoluya giden adı belirsiz otobüs firmaları gibi hareket ediyorlar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 348/1006 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •