Sayfa 348/1002 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dolar enflasyon yapmayan tek paradir
    Yani abd para basar ama kimse birsey yapamaz
    2003 yılında bir ağabey şöyle demişti.
    hatırımda kaldığı kadar.
    bu amerika varya. şu anda şişiyor. parası şişiyor. ekonomisi şişiyor. en fazla15 -20 sene sonra alttan tuğlasının birini çekecekler. kendi üstlerine yıkılacaklar. şu anda dünyada 4 ayrı yerde dolar basılıyor. sonu nereye varır. o tek tuğlanın başına varır. geri bir döndü mü. bütün dünya önce kandi parasına sahip çıkacak haliyle. o gördüğünüz uçak gemilerini jilet fabrikasına satacaklar.
    inşallah bu temenni olur ve bizde görürüz

2.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    2003 yılında bir ağabey şöyle demişti.
    hatırımda kaldığı kadar.
    bu amerika varya. şu anda şişiyor. parası şişiyor. ekonomisi şişiyor. en fazla15 -20 sene sonra alttan tuğlasının birini çekecekler. kendi üstlerine yıkılacaklar. şu anda dünyada 4 ayrı yerde dolar basılıyor. sonu nereye varır. o tek tuğlanın başına varır. geri bir döndü mü. bütün dünya önce kandi parasına sahip çıkacak haliyle. o gördüğünüz uçak gemilerini jilet fabrikasına satacaklar.
    inşallah bu temenni olur ve bizde görürüz
    ben de şunu anlamıyorum adamlar şişiyor para basıyorlar bizim paranın değeri düşüyor, sıkıntı bizde demek ki

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    ben de şunu anlamıyorum adamlar şişiyor para basıyorlar bizim paranın değeri düşüyor, sıkıntı bizde demek ki
    tabi ki lokal olarak bakarsak sıkıntı kendimizde. altın ve dolara yatırım aracı olarak bakıyoruz. 2 sinin ipi de itnelerin elinde. bu güne kadar cebimde kasamda banka hesabında döviz barınırmadım.
    döviz den gelecek gelire bakıp elinde tutan insanların. kendi bastıkları dalı kesen, enflasyon ve devalüasyona yardım edip, sonrada pahalılık ve reel gelirin düşmesinden şikayet eden aptallar olarak görüyorum. bu yazdıklarım. ticareti dövizle olmayanlar için yani benim gibi olanlar için yazıyorum. geçen gün dükkanı kiraya vercem. depozit alacağım. adam dolar olarak veriyor. yok TL alırım dedim. ama o zaman paramın değeri düşer demez mi. bende o zaman sen başka dükkana bak dedim. bu ikinci gelişi .bu gün bida geliyor.dükkanı tutmak için

4.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    tabi ki lokal olarak bakarsak sıkıntı kendimizde. altın ve dolara yatırım aracı olarak bakıyoruz. 2 sinin ipi de itnelerin elinde. bu güne kadar cebimde kasamda banka hesabında döviz barınırmadım.
    döviz den gelecek gelire bakıp elinde tutan insanların. kendi bastıkları dalı kesen, enflasyon ve devalüasyona yardım edip, sonrada pahalılık ve reel gelirin düşmesinden şikayet eden aptallar olarak görüyorum. bu yazdıklarım. ticareti dövizle olmayanlar için yani benim gibi olanlar için yazıyorum. geçen gün dükkanı kiraya vercem. depozit alacağım. adam dolar olarak veriyor. yok TL alırım dedim. ama o zaman paramın değeri düşer demez mi. bende o zaman sen başka dükkana bak dedim. bu ikinci gelişi .bu gün bida geliyor.dükkanı tutmak için
    zaten şu dolarizasyonu çözsek, sermaye piyasaları da gelişir, tl de değer kazanır enflasyon da düşer.
    o vakit sıcak paraya da pek gerek kalmaz.

Fuatim gozun aydin 120 ye kadar durmayin ins

6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    zaten şu dolarizasyonu çözsek, sermaye piyasaları da gelişir, tl de değer kazanır enflasyon da düşer.
    o vakit sıcak paraya da pek gerek kalmaz.
    Bu biraz tavuk mu yumartadan, yumurta mı tavuktan çıkar meselesi gibi sanki
    Dolarizasyon mu paramızı aşağı çekiyor, paramız aşağıya gidiyor diye mi dolarizasyon var.
    Daha düne kadar faiz enflasyonun altındaydı, bence hala da altında. Güven duyulan ülke olmayınca insanlar dolarizasyona mecbur kalıyor olabilir.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Oynak beyim ateşdağlıda yaptıkları $erefsizliği gördün mü?
    %650 bedelliye başvur kağıda talep gelsin sonra başvuruyu çektim de malını boşalttıktan sonra.
    Oh ne güzel borsa be.

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Oynak beyim ateşdağlıda yaptıkları $erefsizliği gördün mü?
    %650 bedelliye başvur kağıda talep gelsin sonra başvuruyu çektim de malını boşalttıktan sonra.
    Oh ne güzel borsa be.
    İptalmi demis kapmi var hic bakmadim taban yapmis

Sayfa 348/1002 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •