Originally Posted by myfinans IDH var siz de galiba, baya sıkıntı yarattı son dönemde. Idh niye böyle oldu ?
Originally Posted by myfinans Benim gibi yapın Her zaman hep tepeden alır dipten satarım Hiç pişman etmedi beni sağolsun. Ana para korumasiz fon gibi 🤭 Originally Posted by myfinans Dirilen sayısı 50 yi aşmadıkça salgın bitti diyemem. Siz cok yasayin emi🤭
Originally Posted by trust06 Dolar pazartesi düşer kimse merak etmesin Borsada da 1500 lere yolculuk başlayacaktır. Yanlız yan kağıtlar durdu o canımı sıkıyor... hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Market hocam Tanistirayim Trust ustadim Yenj myfinans ustaddir Doyt dokçanci 🤭
Originally Posted by aydinc Idh niye böyle oldu ? İlk panikte satılanlar yan kağıtlar o yüzden. Peşindende teknoloji geliyor artık.
Originally Posted by aydinc Idh niye böyle oldu ? Aydinim sen isini bilirsin
Len senin ittifakta gitti Ama dibe 🤭
Originally Posted by Webster Len senin ittifakta gitti Ama dibe 🤭 Hasan emmi 1.80den 2.08e tırmandı Alsaydın kazanırdin
Originally Posted by Webster Aydinim sen isini bilirsin Bu cümleniz bir forum klasiği oldu artık. Adınıza tescil ettirin.
Forum Rules
Yer İmleri