Sayfa 348/1002 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Perinçek CHP seçmeni bana kaydı demiş. Kim kaydıysa söylesinde bilelim tüm cehapelileri suçlamayalım.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku

6) Bu kamu zararı ile ilgili olarak İBB soruşturma açıyor ve dosya hazırlıyor. Birkaç ay önce İçişleri Bakanlığı müfettişleri soruşturma dosyasını incelemek için İBB'den alıyor.

7) Günün hikayesinin özeti: Bakalım bir şirkete 4 günde 27 milyon dolar kâr elde edilmesini sağlayan satın almanın soruşturması ne olacak?
    Soruşturmayı İçişleri Bakanlığı yürütüyorsa o işi bitmiştir mirim. Bakan Bey yolsuzlukla, hırsızlıkla, terörist ve mafya ile nasıl mücadele edilir konusunda destan yazıyor.

3. Olaya bakın, 15 polis savcının odayı basıp sıkıştırmış, ardından görevden uzaklaştırmışlar bunları, bunun üzerine 70 tane polis Vatan Emniyetin bahçesinde ''Pelikan bir gün bunun hesabını vereceksin'' diye bağırmış...Mali Şube polisleriymiş.

Olayı S.S. Damat-Çalışkan kavgasına bağlıyorlar. Medyada tık yok. Olay nerelere geldi.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Soruşturmayı İçişleri Bakanlığı yürütüyorsa o işi bitmiştir mirim. Bakan Bey yolsuzlukla, hırsızlıkla, terörist ve mafya ile nasıl mücadele edilir konusunda destan yazıyor.
    Bu olayı hatırlıyorum...Basında da çıkmıştı....

IBB konuyu neden savcılığa intikal ettirmemiş!!!!

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Fettuhi bit yavrusu dün akşam rakımı zehir etti, dayanamadım. Pardon..

Ama bu babası belli olmayan imece çocuklarını konuşturmamak lazım..
    Her söze verilecek cevаbımız vаr аmа bi söze bаkаrım söz mü diye bi de аdаmа bаkаrım аdаm mı diye…
    Önce aynaya bak.!!
    Tüm kötü sözler aynen iade.!!
    İnsanlıktan nasibini almamış iftiraci
    Basit kişilik.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kişiliğinde şeref yoksа eğer,
    Ne kаdаr bаşın dik yürürsen yürü,
    Gökyüzü dаhi yüzüne tükürür..!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Tv box da ,youtube üzerinden ülkelerin günlük hayatlarını gösteren programlar var bazen onları izliyorum,Brezilya da Rio yoğun nüfuslu bir yer neredeyse yeni tarihli çekimlerde tüm cafe ve eğlence yerleri keza gündüzleri de dünyaca ünlü plajları ağzına kadar dolu maske takan hemen hemen yok gibi,ölüm oranları bir ara çok yüksekti hatta ülke adlarıyla virüs mutasyonu bile var ama şu an benzer bir çok ülkede yönetimde olan dediğim dedikçi devlet başkanları;ne kadar ölüm olursa olsun kapanma yapmam diye ısrar ediyor..
    Valla şimdi yine baktım, iklimi sıcak olup da bir tane, bunların verisi doğrudur diyebileceğim ülke bulamadım..

Almanya 1 milyonluk popülasyonda ölüm sayısı 1060, Avusturya 1171, Hollanda 1076 aynı iklim kuşağında ABD desek 1832, aradaki fark sağlık sisteminden ve pandemiye karşı devletlerin yaklaşımından olsa gerek, ABD'de uzunca bir dönem maske takmadı adamlar.

Fransa 1675, İng 1875..İng'de de Boris toplumsal bağışıklık diye kırdı geçirdi milleti..Belçika niye 2143? Çekya 2800???

Bizimkisi 558 No comment..

İsrail 688, bunların alayı aşılandı, mukayese dışı tutulmalı..

Japonya 103..Güney Kore 38....işte ilginç rakamlar..

Yunanistan 1166, İtalya 2089...anlamak çok zor, İtalya kırıldı bi aralar niyesini unuttum.

Sıcak iklime gidildikçe ölüm oranının düşüşünü gözlemlemek mümkün değil belki de bu oranların 3 katı olacaktı sıcak olduğu için normal sınırlarda kaldılar, ama, uzak doğuya gidildikçe bariz ölüm oranları düşüyor...Anlamı???

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu olayı hatırlıyorum...Basında da çıkmıştı....

IBB konuyu neden savcılığa intikal ettirmemiş!!!!
    Suç duyurusunda bulunulmuş, lakin Bakanlık "sen bu dosyaları soruşturamazsın" demiş, almış.

https://youtu.be/vgwidkzqf88

Sayfa 348/1002 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •