yatırım yok satın alma yok temettu yok bedelsız yok .
yatırımcı ılgısı neden yok sımdı ete kemıge burundu
Hemen enseyi karartmayalim..Herbiri 25 milyon dolarlık 2 gemi yatırımına rağmen temettü verimi %3,5 ,Kcholde bile %2,3,zor yıl,yönetime ödenecek can sıkıcı.Net nakdi bugünkü piyasa değerinden fazla,yabancı para pozisyonu sermayesine göre en iyi,bir bakıma yatırımcı olana güvenli liman..belki Silopi halka arzı da bu yıl gerçekleşir.
Son düzenleme : ÇiftçiDede; 23-05-2023 saat: 09:01.
Ziraat Yatırım
GSD Holding (GSDHO, Nötr):*Holdingin Yönetim Kurulu, hisse başına brüt 0,10TL (net 0,09TL) kar payı dağıtım teklifini Genel Kurul onayına sunma kararı almıştır. Son kapanış değerine göre temettü verimi %4,05 olarak hesaplanmaktadır.
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
ense olayı başka gercekler baska
gercekler nedır bakalım ıstersenız
ıkı gemı yatırımı artık son asamda ve poaraso cok cok onceden hazırdı . ve bu ıkı gemının katkısı 3 aylık 90 bın dolar cıvarı olur . yanı 21 milyon tl ( bır gemın yuzde 68 ı gsdho ya aıt ) yanı ıkı gemı tırt . ozkaynak artar o baska
yabancı para pozısyonu da tırt hesaplarken 19,86 ba zalıcaz merkez bankası verısı . ama gerceklık kpalıçarşıda 22 tl o da şmdilik . yanı kasada döviz işi hıkaye ayrıca şirket bunu almaya kalkasa zaten bunu verecek banka yok
silopi arzı ise 2015 den bu yana yılan hıkayesı ,
bunlar gercekler
yönetime ödenecek 10 milyon tl olayına gelınc e neden boyle yaptılar bılemıyorum .
sanırım samet alı yavuz genel kurlu karıstıracak gıbıme gelıyor![]()
ben kaçar şartlar uygun olduğunda tekrar bakarız dün ciddi mal boşalttım tahta banamısın demedi hoşçakalın arkadaşlar
Yer İmleri