Sayfa 348/426 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    ne olacak halımız para bağlı kaldı yaaa turgut
    9 krş temettü ödemesi 1 milyarlık hisseye 10 krs brut yanı 100 milyon tl
    yonetım kuruluna ıse 10 mılyon tl

2. yatırım yok satın alma yok temettu yok bedelsız yok .
    yatırımcı ılgısı neden yok sımdı ete kemıge burundu

3. Hemen enseyi karartmayalim..Herbiri 25 milyon dolarlık 2 gemi yatırımına rağmen temettü verimi %3,5 ,Kcholde bile %2,3,zor yıl,yönetime ödenecek can sıkıcı.Net nakdi bugünkü piyasa değerinden fazla,yabancı para pozisyonu sermayesine göre en iyi,bir bakıma yatırımcı olana güvenli liman..belki Silopi halka arzı da bu yıl gerçekleşir.
    Son düzenleme : ÇiftçiDede; 23-05-2023 saat: 09:01.

4. Ziraat Yatırım

GSD Holding (GSDHO, Nötr):*Holdingin Yönetim Kurulu, hisse başına brüt 0,10TL (net 0,09TL) kar payı dağıtım teklifini Genel Kurul onayına sunma kararı almıştır. Son kapanış değerine göre temettü verimi %4,05 olarak hesaplanmaktadır.
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

5.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Hemen enseyi karartmayalim..Herbiri 25 milyon dolarlık 2 gemi yatırımına rağmen temettü verimi %3,5 ,Kcholde bile %2,3,zor yıl,yönetime ödenecek can sıkıcı.Net nakdi bugünkü piyasa değerinden fazla,yabancı para pozisyonu sermayesine göre en iyi,bir bakıma yatırımcı olana güvenli liman..belki Silopi halka arzı da bu yıl gerçekleşir.
    ense olayı başka gercekler baska
    gercekler nedır bakalım ıstersenız
    ıkı gemı yatırımı artık son asamda ve poaraso cok cok onceden hazırdı . ve bu ıkı gemının katkısı 3 aylık 90 bın dolar cıvarı olur . yanı 21 milyon tl ( bır gemın yuzde 68 ı gsdho ya aıt ) yanı ıkı gemı tırt . ozkaynak artar o baska
    yabancı para pozısyonu da tırt hesaplarken 19,86 ba zalıcaz merkez bankası verısı . ama gerceklık kpalıçarşıda 22 tl o da şmdilik . yanı kasada döviz işi hıkaye ayrıca şirket bunu almaya kalkasa zaten bunu verecek banka yok
    silopi arzı ise 2015 den bu yana yılan hıkayesı ,
    bunlar gercekler

6. yönetime ödenecek 10 milyon tl olayına gelınc e neden boyle yaptılar bılemıyorum .
    sanırım samet alı yavuz genel kurlu karıstıracak gıbıme gelıyor

7. ben kaçar şartlar uygun olduğunda tekrar bakarız dün ciddi mal boşalttım tahta banamısın demedi hoşçakalın arkadaşlar

8.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    ben kaçar şartlar uygun olduğunda tekrar bakarız dün ciddi mal boşalttım tahta banamısın demedi hoşçakalın arkadaşlar
    cümlenız tam anlaşılamadı
    mal boşaltmak ıle bana mısın demenız ?

Sayfa 348/426 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •