Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 348/681 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon
Arama sonucu : 5445 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Kardeşim sizler neden benim söylediklerime takılıyorsunuz bu kadar. Yazdıklarımı okumuyormusunuz büyük harflerle yazayım. BUGÜNKİ DÜŞÜŞ UMUURMDA DEĞİL VE NORMAL ŞEYLER ANORMAL OLAN YÖNETİMİN ÇIKIP EDERİNİN ZATEN ÇOK ALTINDA İDİ BUGÜNKİ FİYAT EDERİNİN ÇOK ÇOK ALTINDA KORKMAYIN ŞIRKETE GÜVENİN NAKŞT AKILINIDA İHRACATTAKI SORUNUDA ÇÖZECEĞİZ BUNUN İÇIN ŞU ŞU ATRAJSİYONLARI ALACAĞIZ yatırımcı uzun YANINDAYIZ DEMİYOR.
    HAYIR bu kadar itiraz ediyorsunuz bana aselsan yatırımcısı mısınız değilmisiniz anlaması güç.
    Kaldıki hepsi benşm kişisel görüşlerim burada içimi boşaltıyorum ve kahrolsun tırtıkçı Baykar çok yaşa ASELSAN diyorum 😂🙋

2. Yazımı edit ettim. Bir kez daha okuyun ve sakin olun....hşç bir firma sizin dediğiniz sorumluluğa girmez. O zaman manipülasyon olur. O insanların işi borsa degil fıyatıda çok taktıkları en azından bizim gibi onemsemedıklerını tahmin ediyorum.. Onlar ısınde gucun de. Bizim gıbı ekran basında degıl
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

3. Benimki aynı amaca yonelmilş ASELSAN hisse sinden para kazanmak isteyen. Bir forumdas tavsiyesi..
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

4.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Yönetimdeki aptallar Baykara kollamaktan başka rşey yapmıyorlar çıkın bir açıklama yapın ederimiz bu değil şirket eserinden düşük geri alım yapıyoruz deyin. İşleri güçleri Baykara çalışmak selçuğu parlatmak. Yatırımcıyı beş sene ezdiler şimd tam yüzü gülecek milletin burdada piyasaya suç bulurlar sanki piyasa bu noktaya gelene kadar ASELSAN piyasaya uyumuştu da şimdi beraber hareket ediyor. Yönetim aldığın huzur hakkkını hak et yada defol git baykarda çalış
    hocam ne kadar boş bir yazı yazmışsınız...sizin ufkunuz vizyonunuz asels şirketini yönetimini eleştirmeye yetmez...yaptığınız eleştiri değil düpedüz cahillik...

Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    hocam ne kadar boş bir yazı yazmışsınız...sizin ufkunuz vizyonunuz asels şirketini yönetimini eleştirmeye yetmez...yaptığınız eleştiri değil düpedüz cahillik...
    Cahalet benim değil seninkisi adamalatın tek vizyonu Baykara ihya etmek şu anda. Beş sene perişan ettiler yatırımcıları bu muhteşem dediğin vizyon ile aç gözünü bak. Baykar iki vatan millet edebiyatı yapıyor milyar dolar gelir alıyor. Burada bu yönetimi ve baykarı savunuyorsunuz bana. Cahalet tamda bu işte kendi yatırım yaptığı firmadaki aptallık derecesindeki hataları görememek

6. ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Arkadaşlar Bana göre , Aselsan şişirme bir şirket zaten değeri yokki gitsin , fantastik ürünler , inanılmaz silahlar, bunlar biraz inanmak istediğimiz şeyler olabilir , yabancı hiç ilgilenmiyor , öyle dünyanın en iyi savunma sanayisi şirketlerinden biri falan olsa zaten değerden anlayan kişiler atlardı çoktan , ama şahsi fikirlerim yanılıyor olabilirim , bazen gerçekleri tartışarak bulamazsınız ama bu işte bir sıkıntı olduğunu hissedersiniz , benim hislerim tamamen bir balon ile karşı karşıya olduğumuz , ama tabii büyük ihtimal yanılıyorum siz bana bakarak yatırım yapmayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    İş bankasını tammen elden çıkardım o bundan daha facia. Aselsandayım çünki şirket güzel üretimi güzel ve çorbada benimde tuzum olsun istiyorum ama yönetimi bir o kdar berbat. Daha önce Baykar bu denli öne çıkmıyordu. ASELSANın finanslalları bozuldukça maşallah Baykar uçuyor kaçıyor ne hikmetse.
    Nesini savunuyorsunuz bu yönetimin beş sene yatırımcısını perişan etti. Bugün borsa düştü borsadan daha çok ASELSAN düştü sanki borsa bu noktaya geldiğinde borsa ile yüjselmiştide.
    Bak THY de devlet kurumu ama süper yönetiliyor. Başkanı çıktı ederi bu değil şu kadar dedi zamanında ve dediği rakamları hızla tırmandı. Borsa iner çıkar ASELSAN iner çıkar bunlar normal. Normal olmayan bu beceriksiz ASELSAN başkanının bir kerede olsa yatırımcı lehine hareket etmemesi.
    Aselanın ederi bumu asla değil. Çıksa deseki kardeşim eseri bu değil oynatmam hisse ile gerekirse geri alım yaparım şirketime güveniyorum diyemezmi. Adam baykarın yaptığı ihracat ile övündü röportajında. Adama sormazlar mı sen ne alemdesin diye. Aptal kelimesi çok naif sen paranı kazandığın şirketi konuş bırak baykarı.
    Sen beni neden uyarıyorsun onuda anlamadım bu kadar saçma sapan işler yapan yönetimi uyarmalsıın. Bak bugün hisseyle oynadılar çıksa anormal bir durum yok ederi bu değil dese çokmu yani. Bu aptallık değilse hainliktir.

Arkadaşım eleştirilerinde haklılık payı olduğu gibi, haklı olduğun tarafı eleştiri biçimin haklı yönünüde baltalıyor.
    Aselsan iha siha üretmiyor, uçak üretmiyor, yada bir roket üretmiyor tam bir mamül üretmiyor, kendi ürettiği entegre elektronik parçalar, ürettiği tam mamül pod sistemler radarlar, veya işaretleme iletişim cihazları bunların gömülü yazılımları bile tek başına anlamsız.
    Öyle yada böyle bu ürünleri roketsan tai havelsan yada baykar gibi tam mamül üreten firmalara satmak zorunda, baykar elbette destekleniyor ve bu desteğinin kaymağını yiyor, ama inan ırakta suriyede libyada iranda ve özellikle karabağda kendini başarılarıyla doğrudan ülkeye fayda sağlamıştır, son olarak ukrayna cephesi ise baykarın sınıf atladığı yer olmuştur. Dersenki aselsan burdan az pay alıyor eyvallah haklısın oturup konuşmaları gerekir devlet zarara uğratılmamalı yatırımcısıda yatırımının karşılığını almalı, mevzu siyah ve beyaz kadar ayrı olmadığı gibi renksizde değil. Bence doğru yerden yakalamışsın ama renklendir tüm mevzuyu her yönden görmeye çalış. Böylece anlatımında güzelleşir. Ha buna rağmen anlamayan, taraflı bakan gene görmez, görmesin seni bağlamaz.
    Son düzenleme : junge; 06-01-2023 saat: 09:31.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,442
    ASELSAN yabancı oranı 5 Oca 2023 % 26,99. 4 Ocak 2023 % 25,78.
    Fark % 1,21. Hisse kapanış 58,90 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 348/681 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •