Sayfa 349/928 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    kısmetse tekrar geleceğim...gubrf ye güvenim tam yönetim sıkıntılı....4-5 hisseye bölüp riski azaltmak lazım ortak tek hisse ile bu dönem risk almak mantıklı değil...iran üzerine çok gidiliyor bu dönem rahatsız etti beni....türkiye olarak iran ın arkasında durmamız lazım...hükümetten herhangi bir açıklama yok....suriyeden kaynaklı iran gündemde...abd kudurdu...rusya -iran-rejim-türkiye pyd ye kuzeyden güneyden saldırmalı....bunları bahane edip abd nükleer anlaşmadan çekilmek istiyor.....
    Hakkında hayırlısı olsun ortak... Nakite dönünce tamam da başka hisseye bulaştın mı o hisse üzerinde beklentiler artıyor. Satılan hisseye dönüş zor oluyor bir daha... Gözden ırak olan gönülden de ırak olur demiş atalarımız...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    gubrf den çıkıp aldığım brksn tavan yaptı ortak...devamı da gelecek inşallah....bugün biraz daha gubrf sattım aselsn aldım...sağlam beklentili hisselere girip arayı kapatmamız lazım ortak bu oturan boğa kalkana kadar işimiz yaş....hızlı hareket etme olasılığı olan hisselere geçmek gerek....aselsn aşağıda yukarıda hızlı orada tekniği yakaladın mı olay bitiyor....
    nerden satarsan sat daha aşağıdan alırsın gübreyi, tecrübe ile sabittir, sabah 4,85 den 5 bin.lot sattım, tekrar 4,79 ile yerine koydum ,yaniltmiyor hic, cunki makina oynuyor.

3. O değilde bist %3 eksideyken gübrenin kapanışı hayret ettirdi.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Endeks deki son dip 101.490 puan gördüğü gün 3.56 yı görmüşüz.. (Sadaka niyetine 3.60 dan sattığım 5 lotu hala yerine koyamadım ) Endekste tekrar aynı seviyelere gelirsek ki... gelme ihtimali yüksek. bakalım, gübre fiyat olarak nerede olacak...

Pozitif ayrışma başlayacaksa, başlaması lazım artık...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

5.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    O değilde bist %3 eksideyken gübrenin kapanışı hayret ettirdi.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    3,77 den kapattı sanırım, karanlık odada çok değil bir 5 bin lotla 8 kademe yukarı çıktı, satan yok cunki ,isteseler 100 bin lotla tavan yaparlardı.

6.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Hakkında hayırlısı olsun ortak... Nakite dönünce tamam da başka hisseye bulaştın mı o hisse üzerinde beklentiler artıyor. Satılan hisseye dönüş zor oluyor bir daha... Gözden ırak olan gönülden de ırak olur demiş atalarımız...
    benim daha 20 bin lotum var....gubrf den tamamen çıkmayacağım azda olsa duracak....şuan 4-5 hisseye bölündüğüm için tabi ki bir miktar dağılıyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    3,77 den kapattı sanırım, karanlık odada çok değil bir 5 bin lotla 8 kademe yukarı çıktı, satan yok cunki ,isteseler 100 bin lotla tavan yaparlardı.
    ben 5000 lot satamadım satmak istedim 3,85 tl den...

8.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Endeks deki son dip 101.490 puan gördüğü gün 3.56 yı görmüşüz.. (Sadaka niyetine 3.60 dan sattığım 5 lotu hala yerine koyamadım ) Endekste tekrar aynı seviyelere gelirsek ki... gelme ihtimali yüksek. bakalım, gübre fiyat olarak nerede olacak...

Pozitif ayrışma başlayacaksa, başlaması lazım artık...
    bugün ki kapanış umut verici bilançoda iyi gelebilir ama bu türbülansı bilanço beklentisi de kurtarmaz...ben açıkçası gubrf de hala ikili dip bekliyorum....dediğiniz rakamlar olmayacak rakamlar değil....bunu endeksten kaynaklı söylüyorum...

Sayfa 349/928 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •