Sayfa 349/487 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1. Seans Ortalama1,05
    Seans En Düşük1,02
    Seans En Yüksek1,08
    Seans Değişim0,00
    Seans Değişim (%)0,00
    Önceki Kapanış Fiyatı1,09
    Önceki Seans Değişim (%)-4,59
    Önceki Seans Değişim (Net)-0,05
    Alt Marj Fiyatı0,88
    Üst Marj Fiyatı1,30
    20 Günlük Ortalama0,96
    52 Günlük Ortalama0,9
    In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

2.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Ufak miktar giriş yaptım. Sanki 1 in altına son bir kez inecek gibi geldi bana. O yüzden parça parça 1 ve 1in altında almayı düşünüyorum. Hisse haftaya bist düzeldiğinde yoluna devam edecektir. İlk hedef 1, 5 ordan satışlar gelebilir ama Mart ayının ortasında 2 yi bekliyorum. Herkese hayırlı kazançlar. Ytd
    Her an bilanço gelebilir.O yüzden 1 altına bırakmazlar.Buralardan alan kazanır.

TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by urtac Yazıyı Oku
    Her an bilanço gelebilir.O yüzden 1 altına bırakmazlar.Buralardan alan kazanır.

Ne bekleysun pilançoyu uşağum

VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by dandanakan1453 Yazıyı Oku
    Ne bekleysun pilançoyu uşağum

VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Süper bir kâr açıklayabilir.Şirket uzun kış uykusundan kalkmaya karar vermiş gibi.

5. Hayırlısı olsun sayın Terazi aramıza hoş geldiniz bence acele etmeyin 1in altına geldiğnde alırsınız bol kazançlar dilerim.
     Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Ufak miktar giriş yaptım. Sanki 1 in altına son bir kez inecek gibi geldi bana. O yüzden parça parça 1 ve 1in altında almayı düşünüyorum. Hisse haftaya bist düzeldiğinde yoluna devam edecektir. İlk hedef 1, 5 ordan satışlar gelebilir ama Mart ayının ortasında 2 yi bekliyorum. Herkese hayırlı kazançlar. Ytd

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by mars Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun sayın Terazi aramıza hoş geldiniz bence acele etmeyin 1in altına geldiğnde alırsınız bol kazançlar dilerim.
    Teşekkürler sayın mars. Al sat işini beceremem o yüzden hedefe gelinceye kadar burdayım artık. 1 hafta içinde toplayabildigim kadar toplarım. Mart sonuna kadar da inşallah hedefim olan 2 yi görür diye düşünüyorum. Vangd da 1-2 haftada ortalama 1, 90 la topladığım lotları hedefim olan 4 e gelmesine rağmen satmadiğım günün acısı halen içimde. O yüzden burda yine aynı metanetle bekleyip 2 yi yaktı mı satacağım inşallah. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın mars. Al sat işini beceremem o yüzden hedefe gelinceye kadar burdayım artık. 1 hafta içinde toplayabildigim kadar toplarım. Mart sonuna kadar da inşallah hedefim olan 2 yi görür diye düşünüyorum. Vangd da 1-2 haftada ortalama 1, 90 la topladığım lotları hedefim olan 4 e gelmesine rağmen satmadiğım günün acısı halen içimde. O yüzden burda yine aynı metanetle bekleyip 2 yi yaktı mı satacağım inşallah. Ytd
    1.50 yaksin duran haloyu sabah aksam opsunler🤣🤣🤣

Sayfa 349/487 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •