Sayfa 349/534 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Tospa dolar hakkındaki düşüncelerini de yazar mısın?

Benim sistem kamayi kırdı ama bandın içine giremedi bir türlü ve düşen kırmızı hergun biraz daha aşağı iniyor. Oraya takılacağı konusunda şüphelerim vardı ama ilk anda yapsa 6.30 ya da 40 larda gelecekti oraya. Şimdi ise aşağı geldi seviye. Senin görüşün nedir klasik TA ile?
    Abi vadelisinden uzak durup fizikisinde beklemek dolar hakkındaki düşüncem. Çok ağır bir hareketten çıktı. 4-5 ayda 4 liradan 7.20 ye geldi. Balinaların poz change durumlarının devam ettiğini düşünüyorum. Ana yönünde vakti zamanı geldiğinde iyi miktarda yukarı olacağını varsayıyorum.

2. S.A. Gününüz aydın kazancınız daim olsun inş.

Vadelisi için)

Pivot: 714
    Dirençler: 752 - 773 - 811
    Destekler: 693 - 655 - 634 Bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi vadelisinden uzak durup fizikisinde beklemek dolar hakkındaki düşüncem. Çok ağır bir hareketten çıktı. 4-5 ayda 4 liradan 7.20 ye geldi. Balinaların poz change durumlarının devam ettiğini düşünüyorum. Ana yönünde vakti zamanı geldiğinde iyi miktarda yukarı olacağını varsayıyorum.
    Yani bir nevi bekleyen derviş durumu var diye düşünüyorum. Öncül hareketlerde trenden inmeye niyetim yok.

İlk kırmızıya değmeden, geçemediğini görmeden inmem. Geçerse Mavi de inerim. Zaman mühim değil. 5.95 altı günlük kapanışlarda pederle kalan yüzde 50 nakiti de iyi bir yerden dolara çeviririz.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Dün akşam erkenden uyumuşum.Şimdi de mesaiye gitmeden evvel takip eden vardır diye yollayım grafikleri dedim.Sistem yorumu size ait olsun.
    Takip eden varsa ne demek Dostum.
    Ben müdavimiyim. Günlük yanında uygun olduğunda haftalık ta verebilirsen grafları süper olur. Kesin dönüşü ancak haftalıktan görebiliyorum. Günlükte ise sadece tepkileri.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Son görünüm böyle. Bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. Pala hem endeks hem Vobta alta işareti koydu zaten. Şimdi üstten bozulmayı yakalayabilirsek, bu kez biraz daha zor, iyi yerden maliyetlenmek çabası var. Yakalayamayabiliriz ama palanın işaretlediği yerden açarız olmadı. Daha sağlam olur.

7. Ben boğa piyasasına girmeden, ana düşen kırmadan, ya da kendi sistemimde boğa piyasasının öncül işareti olan hareketli ortalamanın üzerine atmadan uzun vadeli long poza girmem şahsım adına. Girilecek bir yer vardı 104.600 ler gördüğü gün. Çünkü oradan en azından 500 ho ya kadar taşıyacağı yüksek ihtimaldi. Herkesin risk algısı ve oyun stratejisi farklıdır. Bir gece ansızın formasyonunun çalışabileceği bölgeler buralar. Ben riski sevmem. Riski minimuma taşımak için kaçırılan bir hareket varsa onu da kayıp saymam şahsım adına. YTD.

8. Teşekkürler tospa, teşekkürler jas.

Sayfa 349/534 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •