Sayfa 349/930 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by BARRON Yazıyı Oku
    527 Bin lot du. Aynen sağlık olsun dedim...
    Gecmis olsun Kardesim, Allah bir daha gostermesin, buyuk kayip.

2. geçen seneye oranla az geldi kar.3 aylıklara geçenseneye göre ekside başladık.

3. hakem sildiğin yazına hitaben yazıyorum :sevdiğin yönüne baktığımızda bana görede sonderece haklısın sevmekle ama bana göre bir eksiği var endeksteki başka kâğıtlar borsanın bu denli kötü gitti durumlarda işyat gibi hareket etse 3 veya 4 tavan çekerdi yanılıyormuyum.

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    hakem sildiğin yazına hitaben yazıyorum :sevdiğin yönüne baktığımızda bana görede sonderece haklısın sevmekle ama bana göre bir eksiği var endeksteki başka kâğıtlar borsanın bu denli kötü gitti durumlarda işyat gibi hareket etse 3 veya 4 tavan çekerdi yanılıyormuyum.
    Valla bu fon .Bir nevi faizdeki para gibi bişi tavanlar tabanlar buna uzak.Ben de o yüzden seviyorum kağıdı.Bak tavan görmüyoruz ama dünya yıkılıyor biz çekirdek çitliyerek seyrediyoruz borsayı.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla bu fon .Bir nevi faizdeki para gibi bişi tavanlar tabanlar buna uzak.Ben de o yüzden seviyorum kağıdı.Bak tavan görmüyoruz ama dünya yıkılıyor biz çekirdek çitliyerek seyrediyoruz borsayı.
    ama kar az geldi geçen senenin 3 aylığına göre buna ne diyorsun ?

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    ama kar az geldi geçen senenin 3 aylığına göre buna ne diyorsun ?
    Kalvin SPK nın sayfasına gir orda günlük fonun değerini öğreniyorsun ne yapacaksın sen 3 aylık 6 aylık takip etmeyi.25 martda temettü verdi ya.O güne kadar kar yoktu.Ne olduysa temettüden sonra fon iyi arttı.Sen 3 aylık falan takip etme istediğin zaman spk nın sayfasına gir bak kara.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Kalvin SPK nın sayfasına gir orda günlük fonun değerini öğreniyorsun ne yapacaksın sen 3 aylık 6 aylık takip etmeyi.25 martda temettü verdi ya.O güne kadar kar yoktu.Ne olduysa temettüden sonra fon iyi arttı.Sen 3 aylık falan takip etme istediğin zaman spk nın sayfasına gir bak kara.
    linki atsana buraya kaydedeyim

Kalvin ben link falan beceremem.Şimdi spk yaz google a.Onun ana sayfasında, istatistikler kısmını bul.yatırım ortaklıklarını ,ordan da isyatı seç.İster günlük ister haftalık ister aylık artışı kendin takip edebilirsin.

Sayfa 349/930 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •