Sayfa 349/992 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. bist, fed in dow manipülasyonu ile türkiye nin ağır ekonomik koşulları arasında sıkışıp kalıyor

iki taraftan birini seçip poz alıyoruz başka bir şey yok

2. Alman anayası merkez bankasının devlet tahvili almasını yasaklamış anladığıma göre.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Alman anayası merkez bankasının devlet tahvili almasını yasaklamış anladığıma göre.
    Parite birin altına yuvarlanır.
    Tek şart var.
    Avrupa birliği daha önce dağılmazsa.

Şahsi ganaatim avrupayı çok gonuşacağız yakın vadede.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Alman anayası merkez bankasının devlet tahvili almasını yasaklamış anladığıma göre.
    su borsalarından başka hiçbir akmaçları düşüncesi olmayan abd de yasaklanırsa bist 40 dan once durmaz

bu sene ki adaylardan biri sanders çok güçlü ve iddalıdı fed e çeki düzen verip sirketlerin hisselerini sisirmelerine engel olacağım bu paralar reel yatırımlara girecek dedi
    ordan beri adamdan haber alınamadı adamların dini imanı borsanın hep çıkması

5.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    su borsalarından başka hiçbir akmaçları düşüncesi olmayan abd de yasaklanırsa bist 40 dan once durmaz

bu sene ki adaylardan biri sanders çok güçlü ve iddalıdı fed e çeki düzen verip sirketlerin hisselerini sisirmelerine engel olacağım bu paralar reel yatırımlara girecek dedi
    Sanders coktaan iptal
    Biden i de degiscekler galiba baska biriyle

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ulan Ramazan mübarek gün bana küfür ettirecekler

Elimde Uşak hissesi var

Bugün seramik sektörü için çok mühim haber geldi

Yurt dışından seramik alacaklara ek vergi falan getirdiler

Olumlu haberi kullanamadık

Türkiye’nin en tehlikeli speği daha malı toplayamamış anlaşıldı
    Boşuna Türkiye’nin en tehlikeli speği demiyorum

Son dakikaya kadar bekledi namussuz milleti döktü

+6 yaktı

Anadolu çocuğu yedimi yemedi
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. TEB'e helal olsun borsayı düşürmeden iyi mal sattı.

8.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku

ABD yi kuranlar Roma, İngiliz, Osmanlı imparatorluklarını incelemiş, sıfırdan sistem kurmuş. Her ülkeyi ileride eyalet olarak katacak sistemik alt yapıları da var. Gerçi Filipinler ABD yönetimi altındaymış ama demek pürüz çıktı sonradan serbest bırakmışlar. Sistem rekabet, doğru beyan verilmesi, güçler dengesi, çapraz kontrol ve güven üzerine kurulu, yalan beyan ciddi cezalandırılıyor.

FED i devlete bağlamamışlar, o zaman burjuvazinin kontrolü devlete geçebiliyor, orası ekonominin temeli.

Adamlar geriden geldi uzaya çıktı.

ABD yi geçebilmek için daha üstün bir sistem gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 349/992 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •