Sn. matac,
Bu fonun izahnamesini incelediniz mi?
Kap'ta izahnameyi bulamadım.
Sn. matac,
Bu fonun izahnamesini incelediniz mi?
Kap'ta izahnameyi bulamadım.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Boone demişti diye hatırlıyorum. Henüz 7-8 gün olmuş. Bu kadar MK karşılık içerdiği enstrümanlarla eşyanın tabiatına aykırı. Diğer ppf'lere bakınca da tuhaflık görünüyor. yeni açıldığı için, portföy dağılımında vs. bir düzenlemeden kaynaklanıyordur, rutine döner 1 hafta içinde.
Hangi ters repo, hangi mevduat, hangi finansman bonosu ile o ortalamayı yapacak: Yapılabilse, diğerleri de çoktan yapardı. Fark 1-2 puan makul değil, diğerleri ile 6 puan. İlk günlere özel, bilmediğimiz bir şey var.
Estağfurullah ben teşekkür ederim
Bildiğimiz kadar bir şeyler paylaşmaya çalışıyorum
IPJ için dün 21.30’da ilan edildi götürü kısmı
17.00’ı esas alıp ilan edildi 21.30’da demekki
Nasdag bugünde 17.00 itibariyle -1,60
Bakalım bugün ne yapacak IPJ
Bu arada VIX endeksi eksiye düştüğü halde ABD endeksleri ekside
Demekki satışlar korku değil kar realizasyonu amaçlı
Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.
Henüz yeni dediğiniz gibi Kap'ta da bir izahname yok. Tefas da yönetim ücretine dair bile bilgi bulamadım.
Ama bu fon bence diğerlerinden bir adim önde çünkü temmuz ayinda ortalama fonlama 7'lere düşmüş dönemden bir menkul kıymet yok. Kısa bir sure bunun keyfini cikaracaklardır.
Rakamın gerçekci olup olmadığına dair bir fikrim yok. Bana da uçuk geldi. Eger cok riskli bir bono vs. portföyünde varsa belki mümkündür. Dağılım açıklanınca merakla bakacağım bende.
abd endeksleri yine -3 -4 -5 gidiyor. bu sefer dolar/tl den destek de alamıcaz gibi. büyük bir haber de yok aslında inş düzeltme olarak kalır. trump'a güvenimiz tam.
Yer İmleri