Sinirlendim şimcik, bir Parliament cigarası çekip, rakımı doldurayım bari.![]()
Sinirlendim şimcik, bir Parliament cigarası çekip, rakımı doldurayım bari.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
TCMB’nin son iki toplantısında toplam 300 baz puan faiz indirimine gitmesine rağmen, 10 yıllık gösterge Türkiye Hazine tahvili (piyasa faizi) karar sonrasında %21 seviyesine varan bir yükselişle (Eylül başında %16'lı seviyelerde idi), PPK’nın kararını teyit etmedi. Normal şartlarda, Merkez Bankaları kısa vadeli faizleri değiştirerek uzun vadeli faizlere yön vermektedir. Bu noktada, para politikasının etkinliğini yitirdiği söylenebilir. (Emre Değirmencioğlu)
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Atatürk sarhoş kafaylan koskoca bir cumhuriyet kurdu, bunlar ayık kafaylan onu dahi idare etmeyi beceremiyorlar.
Orhan Aldıkaçtı sarhoş kafaylan anayasa yazdı, yine bunlar ayık kafaylan yeni bir anayasa yazamadılar, boyuna yama yapıyorlar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Bu arada Rusya mb bugün politika faizini 75bp arttırmış...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bademler ve onların hedef kitlesi dolardan çok altın tutar o yüzden gram altın geçen seneki zirvesinin en az %20 üstüne koymadan faizleri yeniden yükseltmezler. kendi oy tabanına faizcilerden daha çok para kazandırmak zorundalar
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Din İşleri Yüksek Kurulu tarafından hazırlanan “Fetvalar” kitabında, “Baldızıyla zina eden kişinin hanımı boş olur mu” sorusuna “Zina büyük günahlardan olmakla beraber eşlerden birinin zina etmesi, nikâhlarına zarar vermez” yanıtı verildi. Gerekçe olarak da “Baldızla yapılan zinanın nikâhı sona erdirmemesi, baldızla olan evlenme yasağının ebedi değil geçici olmasından kaynaklanmaktadır” denildi.
3-5 kere okudum ama birşey anlamadım.
https://www.cumhuriyet.com.tr/amp/tu...yorumu-1878345
Yer İmleri