Sayfa 349/1002 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Selamlar... OSD (Osmanlı Borçlanma Araçları) fonu bir kaç gündür düşüyor. Halbuki döviz ve borsa artışta-bir miktar tutuyor.Sebebini bilen varsa yazabilirse çok sevinirim.

2. Tzt ne yapmis oyle ,%+ 4357
    İcindede degisik seyler var

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Osd de %14 gibi eurobond var dolar yukselince eurobond dan dolayi osd
    Getirisi duser
    Osd iyi getirmesi icin dolar dusecek,icindeki hisse senedi yukselecek.
    Daha sabit getirili NZH,AHU,GA1,GTF
    NRG,PNN
    YTD.
     Alıntı Originally Posted by Levan34 Yazıyı Oku
    Selamlar... OSD (Osmanlı Borçlanma Araçları) fonu bir kaç gündür düşüyor. Halbuki döviz ve borsa artışta-bir miktar tutuyor.Sebebini bilen varsa yazabilirse çok sevinirim.

Merhaba, konu eurobond getirisi ama...

Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    53bini geçersen 7000 TL istisna hakkından yararlanamıyorsun. Ben 1 yılda 14.400tl kira geliri elde ettim. Giderleri gösterdikten sonra 600tllik vergi çıktı.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Elbette dostum.... Benim su an baska hic bir gelirim yok, fon harici ama onun da stopajlari varsa odeniyor elbette otomatik.... Seneye emekli maasi var ama onun da beyanname de yeri yokmus, o sevindirici.......
    Bu sene beyanname ile basliyorum vergi vermeye, dolayli vergi zaten bol bol oduyoruz ama gore gore odemek baya bi yoruyo bunyeyi, cunku kendi kendimizi sisteme ifsa ediyoruz.
    elbette capraz sorguda yakalanip okkali ceza yemek yerine bunu tercih ederiz, hem devletimize de destek oluyoruz zaten de hic olmadigimiz kadar degil mi

kisa not bizim yazlik sitede bazi lari imar barisi yapti odemeleri yapti bazisi nin umrunda olmadi ama onlara da ceza filan gelmedi, bizim ulke boyle, korkan yada ulkesine vergi veren istekliler gidip takir takir odeme yapiyo ama umrunda olmayan da yakalanma korkusu da yoksa ole keyf yapa yapa yatiyo... degisik isler...

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Servet verdiğin bilgiye bir ek de ben yapayım. Eğer kira gelirin varsa eurobond gelirine bu geliri de eklemen gerekiyor. İki gelirin toplamı dediğin muafiyet sınırını aşıyorsa yine vergiye girer. Ben böyle biliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Osd de %14 gibi eurobond var dolar yukselince eurobond dan dolayi osd
    Getirisi duser
    Osd iyi getirmesi icin dolar dusecek,icindeki hisse senedi yukselecek.
    Daha sabit getirili NZH,AHU,GA1,GTF
    NRG,PNN
    YTD.

Teşekkürler. Yani bu fonda döviz yükselecek diye korkucaz.Ortamın hiç desteklemediği bir durum

Extra bir mali yuku yoksa gecebiliriz aslinda...
    ama vergiler cifte cifte gelmeye baslar ise yanariz zaten sabit gelirim de yok yahu...

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    MKK'daki sicil numaranıza kayıtlı sermaye piyasası araçları 1 milyonu aşmalı.
    Tek kurumda da olur, çeşit çeşit kurumda da.

Benim banka online sube de tek tus ile geciliyor ama gel bakalim subeye imzalari at diyebilirler, ole baktim bugun o kisma.......

Alıntı Originally Posted by eusebio Yazıyı Oku
    İş Bankası'nda bana da aynısını demişlerdi, ısrar edince Merkeze danışıp yapmışlardı.

Sayfa 349/1002 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •