Sayfa 35/1006 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Vob 24

1. 125,773 civarı 87 bin dipten başlayan günlük grafikte yükselen trend sınırı..salı sınıra (125,220) kadar geldi,çarşamba sarkarak altında (125,588) kapanış yaptı bugün sınıra kadar (125,773) zıpladı..bakalım altındamı üstünde mi kalacak..rakamlar küçük farklar içerebilir..126.100 100 ema ho..yt değildir..

2. Ben shortayim vede saten güzel kar yaptım biraz geri çekilmeye poz bozmak olmaz bakarsın burdan geri aşağı devam eder

Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tahvil piyasasının alınan mali kararlara tepkisi önemli.

Hazine ödediği borçtan fazla borçlanıyor diye tepki vardı. Şimdi ürkütmeden ve kaçırmadan kümesteki kazlardan vergi alınacak. Eldeki arabayı kime satacak millet mecburen MTV si ödenecek, Mernis adresine bir teblgat ile haber verilecek. Bütün yollara plaka okuma sistemi konuyor ancak mahalle arasında vergi kaçırarak gezersin.

Sahibinden.com da çekme belgeli diye arabalar satılıyor belki onlar plakasız araçlardır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Saddam Türkiye'nin işine gelebilecek en iyi adamdı. Ama Özal, 3 koyup 1 alacak diye, I.Körfez savaşında Haçlı ittifakına destek verip ABD'nin bölgeye yerleşmesinin önünü açtı. Bununla ABD'nin besleyerek büyüttüğü PKK ve türevleri başımıza bela oldu. Yetmedi şimdi de devletleşmeye kalkışıyorlar. Hâlâ Özal'ın ardından ağlayanlar var ya, binlerce vatan evladının şehit olmasına sebep olan terörün kökleşmesinde bu yanlış politikanın olduğunun farkında bile değiller.
    özal o dönemde karşımızda devlet yok 1 tabur askerlede olsa içeri girelim dedi.Yarın bir gün masada olmak için girmemiz gerekir dedi.Genel kurmay başkanı girmeme adına gitti istifa etti.O gün ırağa girmiş olsaydık bugün bu durumda olmazdık. Ogün ırağa girmemek için elinden geleni yaptıranlar bugün bu durumda olmamızın sebebidir.

5. Hayatın gerçeği varlıklar varlığını sürdürmek için bazen diğer varlıklar ile iş birliği yapıyor bazen de mücadele ediyor.

Dünya tek bir devlet olsun diyen globalciler ile herkes yerel şartlara göre yaşamını sürdürsün diyenler arasında da uzun süredir bir mücadele var.

6. üsluptan dolayı engeli yedin... adam gibi soracadın... hahahahaha
    "Efendiler, yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz"...

7. Önemli vergi kalemleri

Akaryakıta zam hem enflasyon doğuruyor hem de bazen tüketim azalıyor. Oraya değil de evin önünde duran arabanın vergisini artırmışlar.

Öte yandan sigara ve alkol çok büyük yekün tutuyor. Milletin bonzai filan içip kafa bulması normal.

http://www.gib.gov.tr/fileadmin/user...blo_22.xls.htm

Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    özal o dönemde karşımızda devlet yok 1 tabur askerlede olsa içeri girelim dedi.Yarın bir gün masada olmak için girmemiz gerekir dedi.Genel kurmay başkanı girmeme adına gitti istifa etti.O gün ırağa girmiş olsaydık bugün bu durumda olmazdık. Ogün ırağa girmemek için elinden geleni yaptıranlar bugün bu durumda olmamızın sebebidir.
    aynen katılıyorum ogün istifa eden general bilmıyormuydu Abdnin kurdistan planını ....12 eylülcüler anca halka silah dorultmasını bilir gücün yetiorsa girseydin ya kerkuke musula...ama bunların çoğu araştırın kanıbozuktur.kızlarını yabancılara verirler dönme oldukları için...youtubeda videosu var Yahudilere kız veren generaller diye(bide bunu geçmişe doğru araştırmak lazım)

Sayfa 35/1006 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •